X
    Categories: Blog

Årets sommerdrink: Whisky Smash

Når sommeren står for døren, så er det normalt en blanding af iskolde øl, betagende aperol spritz og sommerlige rose vine som man ser i gadebilledet. Ikke desto mindre, så er der bestemt også andre muligheder for lækre drinks når sommeren melder sin ankomst. En drink som jeg spår en lys fremtid i sommerland er den lækre og velsmagende whisky smash som er både frugtig og syrlig – lige præcis som en perfekt sommerdrink skal være! Har du mod på at udfordre dine normale yndlings sommerdrinks, så er en whisky smash bestemt et godt bud! 

Sådan laver du en whisky smash

Det er faktisk ganske enkelt at kreere en lækker whisky smash, og det kræver ikke de helt vilde ingredienser. For at lave en whisky smash skal du blot bruge en halv lime, en god whisky, sirup, nogle friske mynteblade – og naturligvis nogle isterninger eller noget knust is afhængig af hvad du foretrækker. Fremgangsmåden er således: Først skal du knuse myntebladene og derefter putte dem ned i en cocktailshaker. Herefter skal du putte de resterende ingredienser ned og mixe ingredienserne godt sammen. Afslutningsvis hælder du isterninger ned i nogle glas og fylder den nylavede lækre whisky smash ned i glassene. Hvis du har lyst til at pynte dine velsmagende drinks, så vil jeg anbefale at du tager nogle af de fine mynteblade og drysser over. Alternativt kan du sætte en lime på kanten som også pynter fint.

Hvilken whisky skal jeg bruge?

Det afhænger meget af smag og behag i forhold til hvad du foretrækker at vælge i din drink. Min personlige favorit til whisky i drinks er helt afgjort Stauning whisky som er en dansk produceret whisky. Slikforvoksne.dk er en Stauning whisky forhandler som har en bred vifte af forskellige whiskys til en rigtig fin pris. Du kan køb whisky her online og få det leveret direkte til din hoveddør hvilket også er super smart. Det gode ved at købe online er også, at du har mulighed for at sidde derhjemme i ro og mag og finde lige præcis den whisky som du ønsker at bruge til dine drinks. 

admin:
Related Post