X
    Categories: Blog

Anskaf det perfekte drømmelegehus til haven

Det er en stor drøm for mange børn at få det perfekte legehus til haven, som man kan lege i med venner og veninder eller blot lege i alene. I mange tilfælde er det farmand, der skal oppe sig og bygge det selv, da det indtil for få år siden var svært at købe færdiglavede legehuse i god kvalitet.

Hvilket legehus er ideelt til haven?

Afhængigt af om bygger legehuset selv eller køber det færdigt, så er der flere muligheder. Det mest klassiske legehus er nok det simple trælegehus, der er opbygget af et mindre fundament samt 4 vægge og et simpelt tag. Oftest bygges de med træ fra trælasten eller af resttræ, der har været benyttet et andet sted i boligen. Her kommer “fars” evner virkelig på en test, hvor resultatet bliver herefter.

Med lidt kreativitet og gode handyman-evner kan man virkelig opnå nogle gode resultater, når man bygger legehuse selv. Det er netop evnerne som handyman, der bliver testet, når legehuset skal have en utraditionel form, have flere etager eller hæves fra jorden, hvorfor der er behov for trapper osv. Den helt store drøm er måske ligefrem et “tree house”, som det også kendes fra nogle TV-programmer, hvor eksperter bygger huse langt oppe i trækronerne.  

Sænk forventningerne og bliv positivt overrasket alligevel

Man vil med næsten 100 procent sandsynlighed blive meget populær, hvis man som forældre bygger et legehus til barnet eller børnene – også selvom der ikke er tale om et et legehus i trækronen i 6 meters højde. Er man hertil presset af tid, og virker projektet uoverskueligt, skal man da heller ikke undlade at bygge legehuset, også selvom det ikke lever helt op til ens egne forventninger.

Der foreligger også muligheden, hvor man køber et færdiglavet legehus

Har man for længst måtte indse, at man ikke besidder nogle nævneværdige handyman-evner, så har man heldigvis i dag andre muligheder for at anskaffe legehuse, end man havde tidligere. Flere producenter har specialiseret sig i at bygge kvalitets legehuse i træ eller i plastik. Der er mange løsninger, der er overraskende flotte, og priserne er hertil mere end rimelige. Eksempelvis kan man på en dansk webshop, der specialiserer sig i legeredskaber til børn købe legehuse til børn i et bredt udvalg – Se siden her. Er man på jagt efter en større løsning, kan man dykke ned i webshoppens kategorier og eksempelvis finde et stort udvalg af legehuse i træ. Disse legehus i træ fås i både små og store udgaver og kan fås både med og uden rutsjebane og stige / trappe. Der er med andre ord rig mulighed for at blive årets far, når barnet kommer hjem og ser drømmelegehuset i haven.

Søg rådgivning hos de respektive forhandlere og forhør dig om materialer og leveringsmuligheder mv. Man skal altid have for øje, at legehuset skal kunne komme ind i haven, da de ofte bliver leveret færdigbyggede. Her kan din legehusforhandler hjælpe dig med forskellige muligheder.

admin:
Related Post