X
    Categories: Blog

De mindre detaljer som er store

Har I lige fået renoveret badeværelset, og trænger dermed til at få skiftet ud i jeres badeværelsesinteriør, eller ønsker du blot lidt ændring? Hos Ideshoppen finder du sæbedispensere, sæbeskåle, tandkrus og badeværelsessæt m.m. til ethvert badeværelse, hvad end din stil er minimalistisk eller nærmere romantisk. Selvom et tandkrus eksempelvis kan være en mindre detalje for nogle, så har det alligevel stor betydning og indflydelse på badeværelsets finesse.

Badeværelsessæt

Det er som regel en god ide at investere i et badeværelsessæt, som indeholder både tandkrus og sæbedispenser. Ved at købe et sæt undgår du selv at skulle på udkig efter noget der passer sammen, både i farver og design, da Ideshoppens badeværelsessæt matcher. Dermed slipper du for det bøvl, og kan i stedet nyde synet af dit nye badeværelsessæt, som giver dit badeværelse nyt liv. Et alternativ kunne være Rimini badeværelsessættet fra Axentia, som består af 4 dele, heraf et tandkrus og en tandbørsteholder, samt en sæbedispenser og en sæbeskål.

Dette sæt er fremstillet i hvid dolomit med riflet brun bund. Udover funktionaliteten er designet super lækkert og skaber en rolig indretning på badeværelset. Skal dette sæt gives i gave er det heldigt, da den leveres i gaveæske. Perfekt som indflyttergave eller hvis man blot har lyst til at forkæle sig selv og sit eget badeværelse. Er man derimod mere til det farverige, så fås et tilsvarende sæt fra Axentia i farvede striber.

Tandkrus til ethvert badeværelse

Ideshoppen har mange forskellige tandkrus at vælge imellem. Er du ikke til badeværelsessæt, er det muligt at købe et tandkrus for sig selv. Derudover forhandler de tandkrus til væg som kan anbefales til mindre badeværelser, eller badeværelser med små håndvaske. Tandkrus til væg fylder ikke på håndvasken og giver andre muligheder. Du kan for eksempel købe Axentia tandkrus til væg. Tandkruset fra Axentia et højkvalitets tandkrus, som er udført i rustfrit stål og keramik. Designet er funktionelt og smart. Til dette tandkrus medfølger skruer og murplugs til vægmontering. Dette tandkrus måler ca. (L x B x H) 11,8 cm. x 10 cm. x 10 cm.

admin:
Related Post