X
    Categories: Blog

Er du på udkig efter en tandlæge i Søborg?

Leder du efter en dygtig tandlæge i Søborg og omegn? Det er ikke hver dag, man skifter tandlæge. Nogle skifter tandlæge, når de flytter, mens andre er trofaste overfor deres tandlæge gennem mange år. Der findes dygtige tandlæger i Søborg, men hvis man er på udkig efter den bedste tandlæge i Søborg, så kan man med fordel læse med her. Hvis man tilmed er utilfreds med sin nuværende tandlæge, så er der endnu mere grund til at læse med herunder.

Søborgs bedste tandlæge

Tandlægerne i Søborg er en uafhængig tandlægeklinik, og de tilbyder tandbehandlinger af højeste kvalitet. Deres fokus ligger på den omsorgsfulde tandpleje, hvor den individuelle patient altid er i fokus. Lider man derfor eksempelvis af tandlægeskræk, så er de meget omhyggelige i deres behandlinger, da de sørger for, at man altid føler sig godt tilpas. Der bliver tilmed snakket roligt og behageligt, og under en tandbehandling er man hele tiden orienteret om, hvad der foregår.

Ydermere bliver der gjort brug af den nyeste teknologi inden for tandlægefaget. Det betyder, at man altid kan regne med, at alt udstyret er det nyeste og bedste på markedet, når man får sin tandbehandling hos tandlægerne i Søborg.  

Tandlæger med fokus på snorkeskinner

Mange døjer med snorkeproblemer eller decideret søvnapnø. Tandlægerne hos Søborg er certificeret inden for EADSM, som står for: European Academy of Dental Sleep Medicine. Da de er certificerede inden for EADSM, betyder det, at tandlægerne kan opdage, hvis man evt. lider af søvnapnø eller andre søvnrelaterede sygdomme. Snorken kan være meget ubehageligt, ligesom at det kan være et kæmpe irritationsmoment for ens bedre halvdel.

Hvis man lider af søvnapnø, kan man få lavet en såkaldt snorkeskinne. En snorkeskinne kan gøre, så man igen kan sove uden at have vejrtrækningsproblemer.  Snorkeskinnen skubber kæben en anelse frem, så der skabes mere frie luftveje, hvorfor snorken bliver minimeret eller helt forsvinder. Snorkeskinnen er helt udførligt lavet, så man både kan snakke og drikke vand, imens man har den på. Med tiden skal en snorkeskinne eventuelt justeres en smule, da de skal kunne holde i rigtig mange år.     

Certificeret inden for EADSM

Tandlægerne i Søborg er certificeret inden for EADSM. EADSM står for: European Academy Dental Sleep Medicine. Dette betyder – som sagt – at de kan behandle dig, som lider af den ene eller den anden søvnrelaterede sygdom. Tandlægerne i Søborg har derfor en bred viden inden for snorken, samt hvordan man bedst kan behandle snorken.

admin:
Related Post