X
    Categories: Blog

Find økologiske og bæredygtige produkter fra Filibabba til børn

Hos www.littlehappy.dk kan du finde et kæmpe udvalg af Filibabbas økologiske og bæredygtige produkter til børneværelset. Både Filibabba og Little Happy går op i, at børn skal opvokse i det bedste miljø og med kvalitetssikrede omgivelser og produkter. Hos Little Happy kan du finde produkter fra Filibabba som en aktivitetsnest, babysengetøj, sansebolde, bambus kopper og meget, meget mere. Alle Filibabbas bomuldsprodukter er er GOTS-certificeret, så dit barn ikke bliver udsat for sundhedsskadelig kemi. Udover at det er godt for dig og dine børn, så er det også godt for miljøet.

Høj kvalitet og lækkert design

Little Happy sørger altid for at tjekke og nøje udvælge de brands og produkter, som de vælger at sælge. Og på det grundlag er Filibabba et kæmpe mærke og producent som de vælger at formidle. Kvaliteten er i høj kurs, sammen med det lækre og stilrene danske design som Filibabba kommer med. I Little Happys sortiment finder du et bredt udvalg af produkter og forskellige designs. Der er derfor lidt til enhver smag. Om du er til det enkle og ensfarvede, eller til stjerner og dekorationer, så er det til at finde i deres sortiment.

Til mor og far

Little Happy har ikke kun produkter til de små og deres værelser – nej der er også til mor og far, som kunne tænke sig noget lækkert, miljøvenligt dansk design. Et must-have som nybagt forældre, er den praktiske pusletaske. En pusletaske behøver dog ikke kun længere være praktisk, men samtidig have et flot design og være godt for dig og miljøet. Du kan derfor hos Little Happy finde et stort udvalg af pusletasker, hvor der er fokus på kvalitet og design. Den kommer i mange forskellige farver, så både mor og far kan være tilfredse med at bære pusletasken rundt på gaderne. De kommer også i forskellige former og størrelser, så du kan finde en der passer til lige præcis dit behov.

admin:
Related Post