X
    Categories: Blog

Fliserens i Jylland: Sådan fik de renset Henriks fliser

Henriks fliser var blevet hårdt ramt af alger, som gjorde at fliserne var blevet grimme at se på. Henrik var ked af, at fliserne var det første, at folk så, når de besøgte ham.

Derfor blev Henrik også glad, da Kragelund Tagrens fortalte ham, at de sagtens kunne fjerne det fra hans fliser. Det allerbedste var, at Henrik ikke selv behøvede at være hjemme, for de skulle bare have adgang til hans fliser, som var udenfor.

Hvis du ligesom Henrik er hårdt ramt af alger og gerne vil have foretaget en fliserens i Jylland, så kan du læse dette indlæg. Det gælder både for privatpersoner og virksomheder.

Sådan gjorde de?

Det første, de gjorde, da de ankom, var at få et overblik over situationen. Dette tog ikke lang tid, da de allerede havde givet Henrik et tilbud, inden de gik i gang og de har gjort det mange gange før.

Først startede de med at rense fliserne helt i bund med en maskine, som sørger for at fjerne alle alger og mos fra fliserne. Herefter algebehandler de fliserne, så de var sikre på, at alle algerne døde og dermed ikke kom tilbage igen.

Fliserne blev imprægneret, så man er sikker på, at der ikke igen kommer alger og mos i dem. Der blev også fyldt op med sand mellem fliserne, så det hele igen blev flot og pænt.

Hvornår blev det gjort?

Det skal være i tørvejr. Dvs. at det må ikke regne eller være frost. Hvis der er det, bliver de nødt til at vente. Med Henrik fandt de en god tør dag at ordne det hele på og da Henrik kom hjem fra arbejde, havde han igen en flot indkørsel.

Som Henrik sagde, så lignede det, at han havde fået helt nye fliser. Det er det gode ved at foretage en fliserens, for dine fliser fejler sjældent andet, end de er blevet ramt af alger. Med det samme at de fjernes, ser det hele ud som nyt igen og du kan igen give et godt førsteindtryk, når folk ser dine fliser.

admin:
Related Post