X
    Categories: Blog

Mærk forskellen med kropsterapi i København

Pretty Woman enjoying massage at beauty spa

Vi kender alle sammen til det. Arbejdsdagen er lang, vi skal tidligt op og kommer lige så sent i seng. I en hverdag hvor måske børn også kunne være en stor faktor, så kan det let give rigtig mange arbejdsopgaver i løbet af de 24 timer vi har i døgnet. I en verden hvor man hele tiden skal være på og præstere, så glemmer man nogen gange at tage vare på sig selv. Heldigvis er der folk derude, der er uddannede til at hjælpe dig med at slappe af og finde din indre ro frem igen. En af de folk finder du hos Løvendal Massage & Kropsterapi København, hvor Magnus Løvendal står klar til at give dig en af sine behandlinger. Find de gode behandlinger på https://løvendal.dk

Magnus har tidligere arbejdet på et kontor, og ved derfor hvad der kræves af folk ude på arbejdsmarkedet. Han ved derfor også hvad der kræves, for at man kan holde sig selv i gang både fysisk men i den grad også mentalt. Ud af sine 10 års erhvervserfaring han har haft på et kontor, har han fundet ud af, at kroppen og hjernen fungerer bedst når man lige får trukket vejret og slappet af i kroppen i ny og næ. En menneskekrop kan ikke klare at køre på højtryk hele tiden, og har derfor brug for en pause ind i mellem for lige at samle kræfterne igen. Magnus Løvendahl har i sin klinik med kropsterapi i København, derfor udformet sine behandlinger med et mål som er, at fjerne alle spændinger i muskler og led, som kunne være i form af skader, mens han på det mentale niveau hjælper dine tanker med at slappe af. Her kunne det f.eks. være kropsterapi mod angst.  

Body All Mind kropsterapi

En af de populære behandlinger hos Løvendal Massage & Kropsterapi i København er, ”Body All Mind” – behandlingen som er til personen der gerne vil have en oplevelse udover det sædvanelige. Inden behandlingens start for du lov til at fortælle hvis du har nogle gener, så der kan bliver fokuseret på dette specifikke område under dele af behandlingen. Behandlingen foregår mens du ligger ned på en briks, hvor du derefter så bliver masseret fra hoved til tå. Under behandlingen bliver der også prøvet på,  at få løst op for de følelsesmæssige aspekter, hvor det kan fungere lidt ligesom en session hos psykologen. Dette gøres for, at man efter behandlingen kan gå derfra helt lettet og afslappet med fornyet energi. Hvis du derfor går med skavanker i muskler og led, eller sågar i hovedet, så ville et besøg hos Løvendahl Massage & Kropsterapi i København, helt klart være løsningen på dit problem.

admin:
Related Post