X
    Categories: Blog

Platan øl sælger og lejer fadølsanlæg

Står du og skal holde et stort arrangement? Det kan for eksempel være et bryllup, et studentergilde eller en firmafest for medarbejderne i din virksomhed? Så bør du overveje at leje et fadølsanlæg til begivenheden. Det er nemlig vigtigt at huske at pleje sine gæster med noget godt til ganen, og det kan et fadølsanlæg helt sikkert sørge for!

Sæt prikken over i’et til din fest

Står du for planlægningen af en stor fest, så sæt prikken over i’et ved at leje et fadølsanlæg til festen. Uanset hvilken begivenhed, der skal fejres, så er et fadølsanlæg en klassiker. Der findes flere typer fadølsanlæg, der varierer i størrelse og pris afhængig af de behov, du har. På www.platanoel.dk/ kan du nemt og hurtigt leje et fadølsanlæg til dit næste arrangement, så dine gæster ikke går tørstige hjem. Det vil uden tvivl være med til at gøre dit arrangement dét federe, hvis øllen tappes direkte fra hanen.

Platan Øl sørger for fadølsanlæg til dit næste arrangement

Fadølsanlæg findes i flere prisklasser. Når du skal leje et fadølsanlæg, så foregår det sådan hos Platan Øl, at du betaler for antal haner (inklusiv anlæg), og så betaler du for de forskellige øl, du ønsker med. På den måde kan du selv bestemme, hvilke slags øl, du ønsker at servere til dit arrangement. Det kan være, at mange af dine gæster skal køre hjem fra din fest. Så bør du overveje en alkoholfri version, så dine kørende gæster også kan nyde godt af en god fadøl fra fadølsanlægget. Ønsker du at garantere dine gæster en fed aften med noget godt til ganen, så er et fadølsanlæg en sikker vinder til din næste fest. Er du blevet helt vild med ideen om et fadølsanlæg? Faktisk sælger Platan Øl også et bredt udvalg af fadølsanlæg i forskellige prisklasser. Du har altså mulighed for at købe dit helt eget fadølsanlæg, som du kan medbringe til de mange kommende fester og arrangementer, som du skal holde. Med dit eget fadølsanlæg holdes tørsten hen til enhver begivenhed, og dine gæster vil helt sikkert elske dig for det!

admin:
Related Post