X
    Categories: biler

Sidespring fra jagt – Ny bil med flexleasing

Formula leasing har utrolig mange flotte luksusbiler til flexleasing.

Da jeg var yngre havde jeg store drømme om at eje en luksusbil, men luksuriøse biler i sådan et kaliber har en høj prisklasse, det kan man lige så godt skyde en hvid pil efter, da det nærmest virker uvirkeligt at turde at drømme om.

Formula leasing gør det faktisk muligt at gøre ens drømme til virkelighed. Hos leasingselskabet Formula, kan man lease en luksusbil til en fast pris hver måned.

Det er som om, at det kun er fantasien der sætter grænser for hvad man kan og ikke kan indenfor leasing-branchen. Du kan bl.a flexlease en Audi, Bmw, Mercedes eller en helt fjerde luksus bil.

Flexleasing er meget smart, da man ikke behøver at betale hele registreringsafgiften på én gang, men at man betaler det på en aftalt periode. Det er også langt mindre kapitalbinding ved at bruge flexleasing end normalt køb af tilsvarende bil. Når man laver en flexleasing er der specielt fire forskellige ting man skal holde øje med: førstegangsydelsen, den månedlige ydelse, restværdien og bilens pris.  

Hvilke behov skal der dækkes

For at dække mit behov, er der nogle ting der skal tages i betragtning, før jeg vælger hvilken bil jeg skal køre rundt i.

Det vigtigste for mig er at jeg kan køre en fed hurtig bil, det må meget gerne være en luksusbil. Da jeg bor meget centralt i København, er det også vigtigt for mig at  komme nemt rundt i byen, dvs. at bilen skal være fleksibel og nem at parkere.

Da jeg kan godt lide at få opmærksomhed og bemærkninger fra folk, søger jeg en bil der udskiller sig fra mængden og dækker mit behov til luksus.

Hos Formula leasing, gør de det muligt for mig at flexlease, store luksusbiler som jeg normalt ikke ville have råd til.

Desuden regner flexleasing beregneren restværdien af bilen ud, så den altid afspejler beløbet på en realistisk markedspris.  

Jeg vil klart anbefale andre til at prøve flexleasing hos Formula leasing, det har været en behagelig oplevelse. Det har givet mig meget værdi, samt en god sans for luksusbiler.

Leasing af luksusbiler er nemt og ligetil, så man kommer fornemt rundt i hverdagen.

Formula leasing fik mine drømme til at blive realistiske!

admin:
Related Post