X
    Categories: rejser

Feriebolig Sydspanien – tid til afslapning

Det behøver ikke altid at være så eksotisk. Specielt ikke når man får tilbudt en gratis ferie af sine forældre. Jeg er lige blevet færdig med semestrets eksamensræs, og havde det ikke været for min ferie i mine forældres nye feriebolig Sydspanien, havde jeg stadig været træt i dag.

Normalt foretrækker jeg eksotiske oplevelsesrejser sammen med min ven fra studiet. Der skal helst ske noget action, hvad end det er jagt, safari eller vandring. Jeg må dog indrømme, at det indimellem kan være meget rart med en ferie, der består af ren afslapning. Mine forældre har vist mig, hvordan man kan få ren afslapning og samtidig variation i sine ferier, og jeg er imponeret.

Ny feriebolig Sydspanien – og 4 andre steder

Før jul blev jeg inviteret hjem til mine forældre til middag, hvor de fortalte mig en nyhed. De havde besluttet sig for at købe en feriebolig og ville invitere mig med på ferie. Jeg må nok hellere være ærlig og sige, at jeg var meget skeptisk i starten. Jeg synes, det er det penge ud af vinduet at købe en feriebolig i udlandet. Det eneste du får ud af det er, at du bliver bundet til den feriebolig og tvunget til at holde den samme ferie hvert år. Jeg er rejselysten. Jeg skal se så meget af verden som muligt, ikke ligge ved den samme pool hvert eneste år.

Min skepticisme forsvandt dog hurtigt, da jeg blev klogere på mine forældres planer. De har ikke bare købt en feriebolig Sydspanien. De har købt en feriebolig 5 forskellige steder.

21-5 er et koncept, der sammensætter grupper eller ejerforeninger, som går sammen om at købe 5 ferieboliger i forskellige lande. Mine forældre ejer nu 5 ferieboliger sammen med 20 andre familier, og så skiftes de til at bruge boligerne.

Denne gang blev jeg inviteret med i deres feriebolig Sydspanien, og jeg er så glad for, at jeg sagde ja. Det var den bedste kur mod eksamensstress, man kan forestille sig.

Luksuriøst feriehus Sydspanien

Mine forældres nye feriebolig Sydspanien levede i den grad op til deres forventninger, og det overgik også mine. For første gang er det gået op for mig, hvor lækkert det kan være bare at ligge ved poolen hele dagen og ikke hele tiden søge nye turistattraktioner.

Ferieboligen ligger i Costa del Sol og har udsigt til Middelhavet. En af dagene kørte vi til Marbella og spillede golf på deres kæmpestore golfbaner, og jeg vandt (selvfølgelig). Vi fik da også set en vingård og smagt på en masse vin.

Aldrig har jeg slappet så meget af på en ferie. Måske havde det også noget at gøre med, at vi var os selv hele tiden. Kun mig og min familie. Ingen skrigende børn og andre skandinaviske familier, der bor på samme hotel som os og er taget af sted med samme rejseselskab.

Min forældres beslutning om at købe feriebolig sammen med andre er det bedste, de har gjort for dem selv. Det giver dem en frihed til at rejse, når de vil, og så behøver de ikke at sidde i det samme hus hver gang. Jeg misunder dem en smule.

Hvis jeg er heldig, kan det være, at mine forældre inviterer mig med på ferie igen. Måske får jeg endda lov til at låne en af ferieboligerne, enten den i Sydfrankrig eller måske endda den i New York. Jeg vil i hvert fald aldrig glemme denne ferie. Det er første gang, jeg nogensinde har følt mig så afslappet og fri. Du kan læse mere om det fantastiske, innovative koncept fra 21-5 på deres hjemmeside: http://21-5.dk.

Ses – Nikolai

admin:
Related Post