X

Frisk pust med en ny gulvlampe

Det er ikke længe siden, at vi trådte ind i det nye år, og derfor har der også været mange gode tilbud i løbet af januar. Januarudsalget er nok det bedste tidspunkt at gå på jagt efter nye designer møbler og interiør til hjemmet, da selv de dyre designer brands kommer på tilbud. Jeg har længe været på udkig efter en ny gulvlampe, fordi min nuværende Foscarini Twiggy standerlampe ikke passer ind til den nye sofa, som jeg købte i sommers. Jeg har altid synes, det har været rart og have en form for læselampe i stuen, og her er netop en gulvlampe perfekt til at sprede end god belysning henover sofaområdet.

Som du nok allerede nu kan regne ud, så kunne jeg ikke dy mig på udsalget, og gik straks på jagt efter gulvlamper og standerlamper blandt alle tilbuddene.
Jeg fandt faktisk en yderst elegant og stilrent designer gulvlampe til en god pris hos Andlight.dk.

Designer lamper fra Bestlite

En af mine favorit designer brands er Bestlite, som udover at lave flotte standerlamper, også har en bred vifte af væg, loft og bordlamper. Bestlite kendetegnes lettest ved dets meget elegant og tidløst design, som i mange årtier har præget hjem, hvor en stilfuld indretning er i højsædet.

De allerførste skitser på tegnebrættet blev lavet af Robert Dudley Beast allerede dengang han var design studerende i Paris i 1920’erne. Der gik ikke længe før at lamperne fra Bestlite blev så populære, at de blev produceret fast i 1930, og siden da aldrig har set sig tilbage. De originale lamper kommer i serierne: BL1, BL2, BL3, BL4, BL5, BL6, BL7, BL8 og BL9, som alle giver en uovertruffen belysning i dit hjem. Deres lampeserier har ydermere en fin harmoni imellem sig, og supplerer hinanden rigtig godt.

Bestlite er en del af brandet Gubi, der også har en række andre lampeserier og møbler.

Bestlite BL3 gulvlampe i mat hvid

En af de standerlamper som jeg har haft i betragtning, er deres model BL3M i mat hvid og krom. Udover at den er rigtig flot og chik, så har den nemlig et meget behageligt lys, som giver god belysning til fx at læse en bog om aftenen. Den fås i flere farver bl.a. også hvid og messing eller i kombination med farven sort. Hvis jeg skulle vælge denne gulvlampe, så ville jeg helt klart tage det sikre valg og vælge en farve, som kan gå i harmoni med al slags interiør og indgå i ethvert rum. Når du skal diske op med godt og vel 6.000 kr. for en standerlampe eller omkring 4.945 kr. på tilbud her i januar, så har det også bare at være en lampe, der kan tåle at man får udskiftet sofabord, sofa eller maleriet på væggen.

Det eneste minus i min optik er at, vedhænget på standerlampen ikke rigtigt kan justeres så langt, hvilket betyder at selve lampen skal være placeret meget tæt på sofaen for at kunne give mig den rette belysning.

Se den flotte Bestlite BL3M gulvlampe i mat hvid & krom herunder:

 

Bestlite BL4 gulvlampe i mat hvid

Den anden gulvlampe som jeg endte med at købe er Bestlites BL4 i mat hvid og krom. Lampen er små 1.000 kr. dyrere end deres BL3, men har samtidig også nogle flere funktioner, der gør den mere oplagt som arbejdslampe & læselampe. Ligesom BL3 fås den i de samme farvekombinationer, herunder sort/hvid kombineret med mat, shine eller krom og messing. Den store forskel er, at vedhænget kan justeres mere (og bedre) end BL3 lampen. Dermed kan den stå lidt længere væk fra min sofa, men samtidig justeres så den peger henover, og giver mig belysning til at kunne læse. Jeg var så heldig her i januarudsalget at finde et billigt tilbud på BL4 gulvlampen hos Andlight.dk. Normalprisen er på ca. 7.000 kr., men jeg fik den til et røverkøb på 5.695 kr.

Du kan se mit nye kæresteeje (Bestlite BL4 i mat hvid) herunder:

Det er ikke mere end en uge siden, at jeg modtog lampen, og jeg har ikke fortrudt det! Jeg plejer ellers altid at være lidt skeptisk og fortrydende, når jeg bruger over 5.000 kr. på materielle goder.
En gulvlampe kan heldigvis holde i mange år, og med Bestlites tidløse design, så har jeg en sand klassiker.

admin:
Related Post