X

Bliv helt klar til jagtsæsonen

Selvom jagtsæsonen lige nu er på det sidste for denne gang, så går der endnu ikke lang tid før det igen er sæson. Måske du i løbet af de seneste jagtmåneder fandt ud af, at du ikke var iklædt det helt rigtige jagttøj, og derfor allerede nu er på udkig efter noget nyt. Som jæger er det nemlig helt ideelt at være i besiddelse af det rette jagttøj. Jagttøj som er modstandsdygtigt overfor al slags vejr, og som er robust og solidt. Derfor er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med kvalitet og komfort. 

Jagttøj du bør iklæde dig  

Grundlæggende er det vigtigt, at dit jagttøj har en god camouflage, så du let kan snige dig ind på dit bytte uden at blive opdaget – på trods af at mange dyr er farveblinde, så bemærker og opfatter de selv de mindste bevægelser og lyde. For at mindske chancen for at blive opdaget, kan du iføre dig jagttøj i camouflage, så du nemt og enkelt går i ét med naturen. Desuden kan du iføre dig jagttøj, som er af et lydløst materiale – dette er faktisk nødvendigt inde for nogle former for jagt. De yderste lag af dit tøj bliver udsat for lidt af hvert, når du bruger mange timer i naturen, og derfor er en god jagtjakke og et par solide jagtbukser uundværlige. Jagtsæsonen løber hovedsageligt henover efteråret og vinteren, hvor det danske vejr ofte er ustabilt, og præget af regn, sne og blæst. Derfor er beklædningsgenstande der er vandtætte og modstandsdygtige overfor dette især vigtig – lige så vel er det at materialet er åndbart for at opnå en god komfort. Selvom du har en jagtjakke i god kvaltiet, så kan det i de kolde perioder være nødvendigt med en fleece for at holde ekstra på varmen. At dit jagttøjer behageligt, slidstærkt samt varmt er alfa omega. 

Pamhule Jagt, som udover at være beliggende nær Haderslev, er en online webshop, og tilbyder et bredt sortiment af jagttøj heriblandt jakker, bukser, handsker, fleece, skjorter, hatte med mere. Derudover finder du de mest anerkendte mærker indenfor brancher som Härkila og Seeland. Her tilbydes tøj til enhver smag, køn og alder, og derfor finder du jagttøj til både mænd, kvinder og børn. Dette er en anbefalelsesværdig shop, hvis du ønsker at forbedre din jagtgarderobe inden jagtsæsonen skydes i gang.  

admin:
Related Post