X
    Categories: Blog

Black Ops 4 er muligvis det bedste i serien

Med Black Ops 4 er Call of Duty tordnet ind på alle spil hitlister endnu engang. Men det er ikke kun fordi der “bare” er kommet et nyt Call of Duty. Black Ops 4 er måske det bedste i serien nogensinde! Det er en meget stærk udmelding, at komme med, og det ved jeg godt. Men jeg er ikke den eneste derude som sidder med den følelse. Der er bred enighed om, at Modern Warfare 2, stærkt efterfulgt af Modern Warfare er de bedste Call of Duty’s of all time. I den anden ende af skalaen finder vi Ghost og World at War. De sidste mange spil i serien har været sådan nogle middelmådige udgaver, der hverken har været helt gode eller helt dårlige. Det skal jeg love for der er blevet lavet om på med Call of Duty Black Ops 4. Om det er det bedste, er en subjektiv holdning, men for mig er der ingen tvivl.

Black Ops 4 er det første Call of Duty, som ikke har nogen singleplayer del. Det er lidt kontroversielt og har givet lidt postyr da det i sin tid blev offentliggjort. Mange var skeptiske men sandheden var, at den tid de havde brugt på singleplayer før i tiden, var i stedet blevet brugt på at forbedre multiplayer og zombie, samt at lave Blackout den battleroyale mode. Jeg ved der er nogle der vil have den holdning, at Black Ops 4 ikke kan være det bedste når der ikke er nogen singleplayer. Men det er noget pjat, hvis du spørger mig.

Black Ops serien er født på ny

Som 4-tallet i titlen afslører, har der været 3 foregående spil i Black Ops serien. Specielt de de to første i serien, regnes begge for at være nogle af de bedre Call of Duty’s, lige efter Modern Warfare spillene. Derfor var der også høje forventninger til Black Ops 4. Treyarch som er udviklerne bag spillet har derfor lavet en mindre genistreg, hvis du spørger mig. De har nemlig taget nogle af de bedste gamle våben og baner med fra de gamle Black Ops spil, ind i det nye. Det vil sige der er både noget for nye spillere men også for de gamle fans af serien. At genskabe nogle klassiske baner og våben er blevet taget rigtig godt imod af fans. Jeg synes det er genialt, fordi de håndplukker alt det gode ved de gamle og gør det nyt og friskt i Black Ops 4. På den måde får du en god blanding af det hele.
Det skal ikke være nogen hemmelighed jeg er yderst begejstret for Call of Duty Black Ops 4. Jeg synes det som minimum er på niveau med Modern Warfare 1 og 2. Personligt synes jeg selv, at Call of Duty Black Ops 4 er det bedste mest komplette Call of Duty spil til dato. Og med tilføjelsen af Blackout kan det også konkurrere på battleroyal fronten.

admin:
Related Post