X

Tøjstativer til din butiksindretning

Står du og mangler et tøjstativ eller flere til indretningen af din nye butik, så er du landet på det hele rigtige sted. Udover at noget tøj har bedre af at blive hængt op end lagt sammen på hylder, så giver tøjstativer et anderledes og mere tilgængeligt supplement for dine kunder. Desuden giver det dig en mere fleksibel indretning. Tøjstativer findes i alle mulige udformninger, størrelser og materialer, og du kan vælge, om de skal være med eller uden hjul, om de skal bruges indendørs eller udendørs – alt afhængig af dit behov og ønske. De fleste vælger dog tøjstativer på hjul, da man med dette har den største fleksibilitet af udstillingen i og udenfor butikken. I det store udvalg hos ManneQ finder du desuden dobbelte tøjstativer, som har to overliggere overfor hinanden. Med dette tøjstativ kan du optimere dit butiksoptimal, samtidig med at du kan vise dobbelt så meget af dit tøj på blot ét stativ. 

Gadestativer 

Med gadestativer, som du kan stille ude foran butikken, giver du kunderne et hurtigt indblik i det, du tilbyder. Det tiltaler de fleste forbipasserende, og giver blandt andet et indtryk af, at butikken er åben. Her kan du sætte enten de mest populære styles, så det nærmest tvinger den forbipasserende til at komme ind og se resten af sortimentet, eller du kan hænge udsalgsvarerne, hvilket ligeledes tiltaler de fleste. Generelt generer udendørs tøjstativer mersalg og impulssalg. Til udendørs brug anbefales det, at du vælger tøjstativ på hjul. Dette gøre blandt andet processen i at transportere dem ind og ud et par gange om dagen væsentlige nemmere for dig og dine ansatte. Til det udendørs formål kan du både vælge et almindeligt tøjstativ, tøjstativ med arme eller skostativ, som alle er på hjul. Med disse forskellige tøjstativer giver du kunden et hurtigt overblik over udvalget. ManneQ tilbyder ligeledes regnslag, regnhætter og overtræk til dit tøjstativ, som er placeret udendørs, og dermed behøver du ikke bekymre dig om pludseligt regnvejr. 

Med det store udvalg af tøjstativer hos ManneQ finder du med garanti det du søger. Her kan selv du, som har mange krav og præferencer få opfyldt dine ønsker. I udvalget finder du ligeledes buksebøjler og almindelige bøjler i både træ, metal og plast, så du kan skabe et ensartet udtryk i din butik. 

admin:
Related Post