X
    Categories: Blog

Få muligheden for at køre rundt i en drømmebil

Man ser tit en luksusbil i de københavnske gader og går med tanken om: ”Hvis bare det var mig.” Det er bare ikke alle som har råd til at købe en af disse afsindigt dyre biler, og så gør vores bil afgift i landet det ikke meget bedre. Der er så mange bilglade mennesker, som gerne vil ud og køre i en luksusbil som Ferrari eller Maserati, men bare aldrig får muligheden for det. Det kan du så nu hos Formula Auto. Hos Formula Auto kan du nu gøre din drøm til virkelighed, og komme ud og prøvekøre en af dine favoritbiler indenfor Ferrari eller Maserati, ved at klikke ind på:  https://www.formulaauto.dk

Ferrari – den famøse racerbil 

Ferrari og Maserati er to bilmærker, som gør det meget godt i bilverdenen lige nu. Begge mærker har nogen utroligt eftertragtede modeller, som er meget poplære blandt de rige folk i samfundet. Men det er jo ikke kun dem som skal have glæde af biler som en Ferrari eller Maserati. Det er også blevet muligt for den normale hverdagsbruger, at komme ud og prøve en af disse helt utrolige biler.

Ferrari er et mærke som blev grundlagt tilbage i 1947 af Enzo Ferrari. Det tog lidt tid for bilmærket og kommer frem, hvor det rent faktisk ikke lavede biler til vejene. Det var rent faktisk på racerbanen, at Ferrari skabte en navn for sig selv. På banen dominerede de, hvor de til den dag i dag, er et af de ældste og mest succesfulde racerhold nogensinde, og holder rekorden for det højeste antal af vundne mesterskaber på hele 15 styks. Ferrari har på den måde skabt en navn for sig selv, hvor Ferrari er gået hen og blevet et symbol for hastighed, luksus og enorm kapital. 

Enzo Ferrari var meget i mod at have vej biler, men blev overtalt allerede 2 år efter at han grundlagde firmaet. Den første vej bil havde navnet 125 S og lignede en sportsbil med kun 2 sæder foran samt en brølende V12 motor. Det blev hurtigt for mange hestekræfter, og de besluttede sig for at gå ned til V8 motor, som var udgangspunktet for deres biler som vi ser på gaden i dag.  De har nu nogle af de mest eksklusive vejbiler til dato i form af Lusso, 488 Spider og Portofine, for bare at nævne et par af dem. Så hvis du er en stor bil entusiast og godt kunne tænke dig at prøve en fed bil, så tag et smut forbi Formula Auto.

admin:
Related Post