X
    Categories: Blog

En Star Wars drone til en ægte nørd

Ja, jeg er en ægte nørd. I hvert fald når det kommer til Darth Vader, Luke Skywalker og alle de andre. Og det, synes jeg, bestemt ikke er negativt. Jeg tror, det er sundt at være nørd. Det er kun godt, at du har noget, du går op i. Det er faktisk ikke bare sundt. Det tiltrækker også kvinder. Og inden du begynder at grine og tænke, at det umuligt kan være tiltrækkende at eje en Star Wars drone, så tro om igen. Kvinder finder det ikke bare tiltrækkende, men de ser det som et krav, at du har dine egne interesser, og det er ikke ret maskulint, hvis dine interesser er café latte og shopping. Så ja, jeg har lige købt en helt vild fed Star Wars drone, og jeg er stolt af den. Og nu vil jeg fortælle dig, hvor fed denne Star Wars drone faktisk er.

For mig er min Star Wars drone ikke et stykke legetøj

I hvert fald ikke i den forstand. For jo, selvfølgelig kan min Star Wars drone flyve, og du kan da også tro, at jeg vil flyve med den ret så flittigt og ofte. Men min Star Wars drone er ikke et stykke legetøj, som du måske tænker, at den kunne være. Den kræver, at du har visse evner, og det er altså ikke for alle.

Min Star Wars drone har nemlig følgende funktioner (og nu skal du holde fast, for det bliver altså vildt):

  • Min Star Wars drone er udstyret med et infrarødt styresystem
  • Den er også udstyret med en radiosender, der sender feedback gennem lyd og vibrationer
  • Den kan flyve i tre forskellige hastigheder og dermed også niveauer. Selvom mit Star Wars drone ikke er et stykke legetøj, så flyver jeg selvfølgelig i den højeste hastighed. Men det giver jeg ikke andre lov til.
  • Du kan skifte mellem altitude hold og race-mode
  • Den har T-Mode assist for helt nye piloter
  • Du kan downloade en gratis tilhørende app til iOS og Android.

Så nej, min Star Wars drone er bestemt ikke et helt almindeligt stykke legetøj. Den er kun til rigtige nørder som mig. Men når det så er sagt, så er der skam rig mulighed for, at du kan udvide samlingen, fordi den kommer i tre forskellige modeller.

Jeg har selvfølgelig valgt en Star Wars T-65 X Laser drone

Før jeg vil komme nærmere ind på de tre forskellige modeller, skal jeg lige huske at nævne, at min Star Wars drone er fra den originale Collectors Edition. Den bliver altså solgt mange steder til rigtigt høje priser. Jeg har køb min Star Wars drone hos Morfars, og her er den slet ikke nær så dyr.

Men som sagt kan du få denne Star Wars drone i tre forskellige modeller. Du kan vælge mellem følgende:

  • T-65 X-Wing Starfighter
  • Tie Advanced X1
  • 74-Z Speeder Bike

Jeg har selvfølgelig valgt en Star Wars T-65 X Laser drone. Der er jo ingen anden rigtig at starte med. Men du kan tro, at jeg vil udvide mit sortiment inden længe. Jeg skal eje dem alle tre.

admin:
Related Post