X
    Categories: Blog

Skab et bedre indeklima med en skimmelsvamp test

Der er mange der er uvidende omkring skimmelsvampen og hvad den gør, hvordan den påvirker os og hvordan vi bekæmper den. Skimmelsvamp kan fjernes let og hurtigt, men for at finde ud af om man overhovedet har skimmelsvamp, så er det vigtigt at man får tjekket det med en skimmelsvamp test. Med en skimmelsvamp test kan du finde ud af, om der er en stor nok spredning af svampen, til at den skal bekæmpes. Her kan du få en masse forskellige typer af test, som virker på hver deres måde og har hver deres grad af troværdighed. 

Der findes et par symptomer for skimmelsvamp som man skal være opmærksom på, hvis man tror at ens hus eller lejlighed er blevet ramt af skimmelsvamp. Der kan være forskellige svampe, og mennesker reagerer helt forskelligt på de mange arter som man kan finde. Derfor er symptomerne ikke ens hos alle, hvor nogen slet ikke mærker symptomerne overhovedet. Nogle af de hyppigste symptomer er irriterede slimhinder, åndedrætsbesvær, kløe på huden, hovedpude og koncentrationsbesvær er de symptomer som mange mennesker oplever. Hvis du føler at du er ramt af nogen af disse symptomer og ikke kan finde en grund til hvorfor, så burde du tage en skimmelsvamp test og få din bolig tjekket. 

Som sagt, så kan du få en masse forskellige slags af skimmelsvamp test. Under skimmelsvamp test så finder du to kategorier. De første test er til skimmelsvamp er til, hvis skimmelsvampen er helt synlig på væggene. Du kan her få nogen skimmelsvamp test som er i hver deres prisklasse:

  • Pro-clean skimmelsvamp test inkl. fragt – Denne skimmelsvamp test er en professionel enzymtest, som måler mængden af skimmelsvamp eller også vil den give dig en god indikation mængden og hvor farlig den er. 
  • Aftryksplade-test – Denne skimmelsvamp test tjekker også et mindre område, som i sidste ende kan fortælle dig hvilken form for skimmelsvamp som der har udbredt sig, på lige netop dette område. Her finder du også ud af om svampen typisk kommer indenfor, udenfor eller bege dele. 
  • Mycometer surface test – Denne skimmelsvamp test er lavet af vores kære danske forskere og giver dig en utroligt stor målesikkerhed for, hvor meget skimmelsvamp du finder på det testede område, og den er derfor brugt hyppigt af de danske skimmelsvamp eksperter. 
  • Materialeprøve/tapeaftryk – Denne skimmelsvamp test er den dyreste, men nok også den som giver dig det mest præcise resultat. Den giver dig en be- eller afkræftelse på om der er skimmelsvamp i eller på det pågældende materiale som bliver tjekket. Skimmelsvamp testen foregår via et mikroskopi. Her tjekkes der desuden også for andre typer af farlige svampe, som har en indflydelse på dit helbred. 

Det er svært at sige hvilken test der er anbefalet til lige netop din bolig, som netop er grunden til at man får tilsendt en ekspert ud, som kan tjekke alle hjørner som der skal tjekkes. Han kan med sikkerhed vide lige hvad der skal gøres ved din bolig for at skaffe dig af med al svamp og hvad der nu måtte gemme sig. 

admin:
Related Post