X
    Categories: Blog

Stor forskel på opbevaringsæsker

For mange er en æske bare en æske. Det samme gør sig gældende for opbevaringsæsker. Denne påstand er dog ikke sand. Det er desværre langt fra alle der er klar over det. Jeg vil dog også gerne pointere, at det heller ikke altid er relevant, at skelne mellem forskellige slags. Hvis du bare skal bruge nogle helt almindelige opbevaringsæsker hjem til børneværelset, så er det begrænset hvad der stilles af krav til materialet. Hvorimod hvis du skal bruge opbevaringsæsker i form af sprøjtestøbte æsker med låg, til industriel brug, så er der stor forskel.

Når vi snakker æsker med låg til industriel brug, er der nogle ting man skal være opmærksom på. I modsætninge til, hvis det er til brug i hjemmet. Produktionsvirksomheder og laboratorier er de hyppigste erhverv som gør brug af sprøjtestøbte æsker med låg og opbevaringsæsker. Her opleves det, at der bliver stille en række krav til kvalitet af plastikken. Jeg har været i kontakt med en af Danmarks førende leverandører af sprøjtestøbte opbevaringsæsker, Ultraplast. Hos Ultraplast kender de til de mange forskellige krav der bliver stillet fra deres kunder. Der er en grund til, at netop Ultraplast er en af de foretrukne leverandører, det er de fordi de ved hvilke krav der stilles til kvaliteten.

Sprøjtestøbte æsker til produktionsvirksomheder

Ultraplast fortalte mig, at det varierer fra branche til branche hvad der regnes for god kvalitet. En stor del af deres kunder er produktionsvirksomheder. Her bruger de opbevaringsæsker i store mængder, primært æsker med låg. Produktionsvirksomhederne har strenge krav til kvaliteten af selve plastikken i de æsker de køber. De skal kunne holde til lidt af hvert. Hvis en æske bliver brugt til midlertidig opbevaring af en komponent, som skal bruges senere i produktionsfasen, er det vigtigt opbevaringsæsken både kan opbevare og beskytte. Det er ofte dyrebare komponenter som helst ikke må komme noget til. Derfor er det vigtigt, at plastikken er af højeste kvalitet.

Dertil bliver de omtalte æsker med låg også brugt til fragt. Det kan være en virksomhed fremstiller produkter, som andre virksomheder skal bruge i deres produktion, hvorfor de skal fragtes fra den ene virksomhed til den anden. Her kommer plastikæskerne ind i billedet igen. Når de bliver brugt til fragt er der i lige så høj grad høje forventninger til kvaliteten. Produkterne skal helst komme frem i pæn stand.

Æsker med låg til laboratoriebrug

Som sagt er laboratorier også et sted, hvor æsker med låg bliver brugt i stor stil. Her stiller de dog nogle andre krav end de gør hos produktionsvirksomhederne. I et laboratorium bruges æskerne oftest til forskellige slags væsker. Kvalitets æsker med låg i dette tilfælde er æsker, hvor plastikken ikke optager farve og stof fra divers væsker. Ultraplast har udviklet en hel serie af æsker med låg, hvor plastikken ikke er modtagelig overfor væske. Det vil sige de kan bruges igen og igen, men vigtigst af alt forpester de ikke indholdet, fordi det er dårligt plastik. Er det præcis det du leder efter? Så er Ultraplast den helt rigtige leverandør for dig.   

admin:
Related Post