X
    Categories: Blog

10 smukkeste Georg Jensen smykker

I mange generationer har kvinder båret enestående Georg Jensen smykker. Gennem flere årtier har smykkebrandet introduceret en bred palette af smukke smykkekollektioner, fremstillet af 18 karat guld og sterling sølv. Fælles for dem alle er, at de er smukke, elegante og tidløse, så de vil være moderne både nu og i fremtiden. Er du i tvivl om hvilken kollektion, som du foretrækker, så får du her en kort præsentation af nogle af de smukkeste. 

Georg Jensen smykker – de 10 smukkeste

Nedenfor har vi samlet et bud på 10 af de smukkeste Georg Jensen smykkekollektioner. Hvert smykke er smykker af allerhøjeste kvalitet designet af nogle af verdens dygtigste guldsmede og designere fra hele verden. Georg Jensen smykker er ofte dyre end mange andre smykker. Ved at købe disse smykker får man dog smykker, der er tidsløse. Derfor er de det perfekte valg, hvis man leder efter smykker, der kan videregives fra generation til generation. 

  • Georg Jensen Curve: Hvert smykke i denne kollektioner er designet med en smuk blanding af 18 karat guld og sterling sølv. Smykkerne af designeren Regitze Overgaard er designet til at passe perfekt til enhver kvinde. 
  • Georg Jensen Offspring: Designeren Jacqueline Rabun har designet denne kollektion, der er inspireret af det tætte bånd mellem mor og barn.  
  • Georg Jensen Moonlight Grapes: Disse elegante smykker er inspireret af det originale Georg Jensen design fra 1920. 
  • Georg Jensen Daisy: Den smukke daisy kollektion er en af de mest populære Georg Jensen smykkekollektioner. Disse blev oprindeligt designet til Kronprinsesse Ingrid og Kronprins Frederiks bryllup i 1935. 
  • Georg Jensen fusion: Skab dine helt egne smykker ved at kombinere de unikke fusion smykke elementer. Du kan endda blande roseguld, guld og hvidguld. 
  • Georg Jensen Magic: Disse unikke smykker er også designet med en smuk kombination af 18 karat guld og hvidguld. 
  • Georg Jensen Halo: De elegante Halo smykker er inspireret af månens skiftende faser og det nordiske lys. 
admin:
Related Post