X
    Categories: Blog

Bliv inspireret af et univers af badeværelsesfliser

Er du ved at lave nyt badeværelse? Så må du vide, at der er et væld af muligheder i forhold til at få valgt væg- og gulvbeklædning til badeværelset, og det kan være forholdsvist svært at vælge. Et nylavet badeværelse skal også gerne kunne holde over en lang årrække, hvorfor det er vigtigt, at du får valgt de helt rette klinker til badeværelse, således du vil blive glad for dem over lang tid. Derfor er det samtidigt vigtigt, at du vælger nogle solide og langtidsholdbare materialer, hvormed der lægges det bedste grundlag for, at badeværelset vil holde mange år frem i tiden.

Natur- eller keramiksten?

To forskellige typer af badeværelsesfliser er:

  • Natursten
  • Keramiksten

Natursten er sten, der er hugget af sten fra eksempelvis et bjerg et sted på jorden, hvilket kan være i form af skifer, granit, marmor, lavasten eller lignende. Disse forskellige typer af sten er af forskellige udseender, mens de samtidigt har forskellige overfladebehandlinger, hvilket er afgørende for, hvorledes de skal vedligeholdes. Fordelene ved natursten er, at de er særdeles flotte, meget holdbare og har flotte strukturer og nuancer. Disse strukturer har dog den bagkant, at de kan være svære at behandle, mens natursten ej heller kan tåle hårde rengøringsmidler, så de kan være sværere at rengøre. 

Keramiksten derimod er lettere at rengøre, mens de også er sværere at lave ridser i, mens der også findes et meget stort udvalg af keramiske fliser. Dette er blot et udvalg af typer af badeværelsesfliser, og du kan se flere ved fliser badeværelse showroom ved eksempelvis at besøge https://shop.badogfliser.dk/shop/frontpage.html.

Overvej mønstre i anlægningen af fliserne

Klinker badeværelse fås i mange forskellige afskygninger, og det er ligeledes muligt at placere dem i forskellige mønstre. Dette er også noget, du kan finde inspiration til ved fliser badeværelse showroom, hvor du kan finde et mønster, du vil bruge, eller bare indsamle inspiration. Du skal dog først beslutte dig, om klinker til badeværelset skal lægges i et mere specielt mønster, da det er dig, der skal leve med det dagligt mange år frem i tiden.

admin:
Related Post