X
    Categories: Blog

Er e-cigaretter blot endnu en trend?

At ryge e-cigaretter er yderst populært, og du har sikkert set mange rende og ryge dem, hvis du altså ikke selv gør det. Der er mange fordele ved at ryge e-cigaretter, især hvis du enten ryger eller har røget almindelige tobakscigaretter. E-cigaretter indeholder ikke sundhedsskadelige kemikalier og stoffer som cigaretter af tobak, og udover det vil du slippe for ubehageligheder som tobakslugt og misfarvning af tænder og fingre. Køb en e-cigaret og forstå hvad hypen går ud på!

Er du ryger og vil gerne kvitte smøgerne? Køb en e-cigaret!

Der er rigtig mange fordele ved at ty til en e-cigaret, hvis du er ryger af almindelige tobakscigaretter og gerne vil kvitte dem. Her er nogle af fordelene ved at skifte til e-cigaret:

  • Du undgår de sundhedsskadelige kemikalier og stoffer
  • Du undgår tobakslugten
  • Du undgår de klassiske misfarvninger af tænder og fingre
  • Du undgår tobaksånde 
  • Og ikke mindst så undgår du besværet ved at ryge med alle regler for, hvor der må ryges og at påføre ufrivillige passiv rygning 

Det har altså sine fordele at skifte til en e-cigaret. E-cigaretter fungerer med damp fremfor røg, og denne damp kan fås med og uden nikotin, altså endnu en kæmpe fordel for dig som ryger. Du kan selv bestemme styrken af nikotinen og trappe ned i dit tempo for til sidst at kunne kalde dig selv røgfri.

E-cigaretters opbygning

E-cigaretter indeholder fire komponenter:

  1. Batteri 
  2. Atomizer
  3. Filter/mundstykke
  4. E-væske

Batteriet sørger for strøm til atomizeren, som kort og godt opvarmer den væske som bliver til damp ved inhalering.  Dampen føles som almindelig tobaksrøg, så du stadig får oplevelsen af at ryge. Batteriet skal selvfølgelig oplades, men dette kan ske via en oplader, der medfølger ved køb af e-cigaretten. Du kan altså som ryger blive fri for alle de skadelige kemikalier, du optager i kroppen ved tobaksrygning. Køb en e-cigaret og bliv sundere. Du vil med garanti med tiden kunne mærke, at din krop har det bedre. Dette fordi mange rygere indirekte har dårligdomme på baggrund af deres rygning helt uden at være klar over det.

admin:
Related Post