X
    Categories: Blog

Cargobukser er altid et hit

Om sommeren er det ofte på med cargo shorts når det er varmt, men efteråret har banket på, så det er på tide at få fat i nogle cargobukser. Hos Mulecule har de cargo bukser på tilbud. Cargobukser er altid et sikkert hit. De er rare at have på og strammer ikke. De er super behagelige og tidsløse. Samtidigt er det de rigtige fede og molecule har altid cargobukser på tilbud. Cargobukserne er i forskellige farver og god kvalitet og holder rigtig godt. Molecule har også armybukser. Jeg har selv flere par cargobukser fra molecule og er super glade for dem. De er i kvalitet og man ved altid hvad man får med et par cargobukser. Cargo bukserne er et at mine favoritprodukter hos Molecule, og jeg skal have minimum 1-2 par om året. Cargobukser er bare fede. De er rå og sidder godt og passer godt til en street cardarobe. Jeg går tit med cargobukser. Både til hverdag, og til fest tager jeg dem også på. Jeg tager gerne en sort eller grå hættetrøje på til mine cargo bukser.

Det er typisk de mørkere farver jeg vælger. Ofte grøn, sort eller grå. Jeg har en ordentlig bunke hjemme i skabet. Jeg kan gode lige de har så mange lommer til ting. Man har jo ofte en hel masse at skulle have med. Bilnøgler, husnøgler, pung, telefon, osv. så er det godt at have plads til det hele og at det ikke sidder stramt som i et par jeans. Når jeg har skulle haft bukser har jeg altid haft held med at gå til Molecule. De har altid cargobukser til en god pris og stadig i superkvalitet. Cargopants er fremragende at bevæge sig i og de er slidstærke. De fungerer også godt til at arbejde i når de er så holdbare.

Plej dine cargobukser

 

For at forlænge holdbarheden kan man med fordel vaske dem med vrangen ud af og undgå at tørre dem i tørretumbleren. Ved at tørre dem på et tørrestativ slides fibrene ikke så meget og de holder dermed længere. Du kan også imprægnere dine cargobukser med nano cover spray. Ved at imprægnere dem bliver det vand- og stænk afvisende. Det vil også hjælpe med at forlænge levetiden på bukserne.

Med et par cargobukser bliver du klar til efteråret og de koldere dage. Jeg er super tilfreds med dem jeg har købe hos Molecule. De er grønne og sorte har masser af lommer hvilket jeg sætter meget pris på. Molecule er en af de eneste forhandlere og har stor ekspertise inden for området. De har forhandlet army bukser i 20 år og ved derfor ligesom hvad der rør sig. Bukserne er inspireret af det thailandske militær. Designet er både udmøntet i kvalitet, udseende og holdbarhed. Jeg synes at det er fuld valuta for pengene ved at købe kvalitets cargobukser hos Molecule, og jeg har altid været tilfreds med mine og servicen og produktet derfra.

admin:
Related Post