X
    Categories: Blog

Sådan får du nemt styr på velkomstdrinks til festen

Er det dig der står for den næste fest i venindeflokken, på arbejdet, eller på fodboldholdet? Og orker du ikke at skulle handle ind og lave drinks hele aftenen. Så skal du læse videre her. Jeg vil fortælle dig om et koncept jeg har opdaget ved et tilfælde men er blevet svært begejstret for. Det handler om Just Serve It. De leverer gode velkomstdrink til når du skal bruge. Det kunne f.eks. være velkomstdrinks til nytår, fødselsdag, fest, konfirmation eller andet. Hvis du vil have en god velkomstdrink skal du tage kontakt til og bestille hos Just Serve It. Bestil selv dine egne velkomstdrinks hos Just Serve It her.

Du kan i samarbejde med Just Serve It, bestemme hvilken velkomstdrink det skal være og du kan komme med dine egne forslag. Så vidt muligt det kan lade sige gøre kan i designe jeres egne velkomstdrinks. Det kunne f.eks. være hvis i, i venindeflokken altid får en bestemt drink, men du ikke orker eller har tid til at købe ind til den. Så kan Just Serve It klare ærterne. Du bestemmer hvilken velkomstdrinks i skal drikke og Just Serve It leverer velkomstdrinken. Du skal ikke tænke på at handle ind og stå med opgaven omkring at blande, smage til osv. Drinken får du leveret i en fødevaregodkendt beholder som skal fyldes op i den medfølgende saftbeholder og så er du ellers klar til at tappe de lækreste drinks og servere for dine gæster.

Velkomstdrinks til konfirmation, bryllup, sommerfest, nytår

Hvis du står overfor at skulle holde et større arrangement, hvor du skal bruge velkomstdrinks er Just Serve It’s service en gylden mulighed. De leverer velkomstdrinks så du skal ikke tænke på det. Du kan bruge energien på at dække bordet, have fokus på at vælge den rigtige vin, vælge den perfekte menu og skrive en god sang. Just Serve It leverer gode velkomstdrinks lige efter dit behov og jeg vil helt sikkert anbefale dem.

Jeg har flere gange bestilt velkomstdrinks fra dem til arbejdet til vores sommerfest og jubilæum og det har fungeret super godt. Det var nogle lækre velkomstdrinks og konceptet fungerede perfekt. Det var præcis levering da vi skulle bruge velkomstdrinks og de smagte rigtig godt. Den ene gang var da vi havde sommerfest. Det startede lige efter arbejde, så der var ikke tid til at handle ind osv. så det var perfekt at vi fik velkomstdrinks, der kun skulle hældes op i dispenseren hvorefter de var klar til at tappe i glassene og drikke. Mine kollegaer var vilde med idéen og syntes oven i købet af det var nogle vildt lækre drinks, så jeg er overbevist om at vi skal bestille velkomstdrinks hos Just Serve It igen ude i fremtiden. Hvem ved? Måske bliver det til vores julefrokost, eller til næste års sommerfest at vi igen skal handle med Just Serve It og få leveret gode velkomstdrinks eller nogle af deres andre drinks.

admin:
Related Post