X
    Categories: Blog

Fysioterapi i høj klasse

Jeg har en aktiv livsstil der indebærer at jeg cykler til og fra arbejde og løber flere gange om ugen, sammen med at jeg bor på fjerde sal. Jeg har altid holdt mig i gang med motion og aldrig røget. Min krop er mit tempel og jeg forsøger også at spise sundt, så vidt muligt det kan lade sig gøre.

Men gennem årene er jeg begyndt at blive mere om i leddene og i musklerne. Jeg har været hos en del forskellige fysioterapeuter uden så store resultater. De har godt nok kunne mindske smerterne, men aldrig kunne få dem til at gå rigtig væk. De kom altid tilbage kort tid efter. Men der er et sted jeg har fået øjnene op for. Det er Månsson Osteopati. Du kan læse mere her om Månsson Osteopati.

Thomas Månsson Fysioterapeut på Frederiksberg har gjort en kæmpe forskel for mig. Hvad de andre fysioterapeuter ikke har kunnet klare har Månsson Osteopati kunne klare til UG med kryds og slange. Med de andre behandlere har det været nogenlunde men med Thomas ekspertise har jeg virkelig fået det bedre i min krop. I Frederiksberg Osteopati er der en form for fusionsbehandling – nemlig både osteopati og fysioterapi. Med hjælp fra begge fag tror jeg på man komme hele vejen rundt og kroppen og de to fag supplerer hinanden godt. Min behandler siger at man kan tage det bedste fag hver verden og få det til at gå op i en højere enhed. Og det har han ret i. Og det sætter jeg stor pris på. Jeg er meget taknemmeligover den profesionelle behandling jeg har fået foretaget og det har virkelig hjulpet.

 

Vigtigheden af den rigtige fysioterapeut på Frederiksberg

 

Jeg har på egen krop oplevet vigtigheden af at benytte den rigtige fysioterapeut. Dels fordi det er ærgerligt at bruge penge på behandling der ikke rigtig hjælper og dels fordi det er irriterende at gå rundt med skavanker der hæmmer muligheden for at udfolde sig fysisk. Jeg har haft med at finde Fysioterapeut Thomas Månsson på Frederiksberg efter et par dårlige behandlere.  Jeg mener de store fordele med Månsson Osteopati på Frederiksberg er dels hans store ekspertise inden for fysioterapi og dels hans ekspertise indenfor osteopati. De to behandlingsformer går godt hånd i hånd og har givet mig gode behandlinger.

 

Udfører også kraniosakralterapi

 

Udover osteopati og fysioterapi udfører Thomas Månsson også kraniosakralterapi. Det er unikt for en klinik med disse 2 behandlingsformer og der giver optimale muligheder for patienter at komme deres skader til livs. Med de 3 kort på hånden er Thomas Månsson er oplagt kandidat at vælge når der skal findes en fysioterapeut på Frederiksberg. Jeg har i hvert fald haft gode erfaringer med Thomas’ fysioterapi, osteopati og kraniosakralterapi og det er jeg også sikker på du kan få hvis du vælger ham. Jeg vil i hvert fald medgive de bedste anbefalinger til Thomas Månsson fysioterapeut Frederiksberg.

admin:
Related Post