X
    Categories: Blog

Behandlingscenter Søby Park 4 ud af 5 bliver alkoholfrie

Alkoholisme er et problem på tværs af alle samfundslag. Det er både den rige direktør og den arbejdsløse der kan få store problemer med at holde sig fra alkohol. Dog er der en tendens til at det i højere grad er personer med lavere indkomst, der bliver alkoholikere, men det er slet ikke en klar tendens. Derfor er det hele befolkningen der bør være på vagt overfor symptomer på alkoholisme hos pårørende. Hos en alkoholiker er der typisk et gennemtrængende benægtelses syndrom. Og det er anerkendelsen af eget problem der er den største hurdle i forbindelse med at komme i gang med behandlingen på et behandlingscenter. Når man er kommet i et af de 3 stadier i alkoholisme kan det være svært at erkende overfor sig selv at man har et problem og det kan være endnu svære at erkende hvis man bliver konfronteret med det af sine nærmeste eller venner eller gode kollegaer.

Hos Behandlingscenter Søby Park er de specialister i alkoholbehandling og har en række certificerede misbrugskonsulenter der er eksperter i af få folk ud af deres misbrug, ved hjælp af professionel misbrugsbehandling. Behandlingscenter Søby Park er eksperter på området for misbrugsbehandlings og det er flere former for misbrug. Misbrugsbehandlingen dækker over misbrug af alkohol, hash og kokain mm.

 

Behandlingscenter Søby Park og misbrugsbehandlingen ligger få kilometer vest for Aarhus. Behandlingscenteret har til huse på en gammel herregård på 1000 kvm. Misbrugsbehandlingen har plads til maks. 12 personer af gangen, på trods af de store arealer. Det lille antal patienter giver plads til nærvær og personlig misbrugsbehandling på behandlingscenteret.

 

Behandlingscenteret på Søby Park har en succesrate på 80 % og det betyder at 4 ud af 5 kommer vellykket gennem behandlingen. Misbrugsbehandlingen starter med 5 ugers intensiv behandling on location på behandlingscenteret. Derefter følges op med 11 måneders ambulant misbrugsbehandling, som foregår med en dag om måned i de 11 måneder.

 

En stor fordel ved misbrugsbehandling på behandlingscenter Søby Park, er at misbrugskonsulenterne er tidligere alkoholikere og derfor nemt kan sætte sig ind i patienternes tanker og følelser. På Behandlingscenter Søby Park bliver det etableret en tæt misbrugsbehandling med alkoholikeren eller misbrugeren af hash eller kokain samtidigt med at bliver skabt en tæt relation med de pårørende.  Som beskrevet har Behandlingscenter Søby park en succesrate på 80 % hvilket er væsentligt højere end typisk kommunale tilbud og behandling med Antabus og har derfor langt større kvalitet end tilsvarende tilbud. Rammerne på den store herregård og på landet med højt til loftet og langt mellem husene skaber også gode muligheder for at komme ud af misbruget og ud på den anden side til at liv med meget mere livskvalitet og værdi. Det er muligt at komme af af sit misbrug med en misbrugshehandling i høj kvalitet. Det vigtigste er erkendelse. Den kommer dog sjældent fra personen selv, så derfor kan det være et vigtigt træt fra pårørende at tage initiativ til at begynde behandlingen for misbrugeren, så vedkommende kan komme igennem det. Dette kan Behandlingscenter Søby Park bistå.

admin:
Related Post