X
    Categories: Blog

Find det perfekte plankebord hos Hipstory

træbord med glas og tallerken

Har du altid ønsket dig et plankebord, og bare ikke vidst, hvor du skulle købe det henne? Så er du kommet til det rette sted. Jeg har nemlig selv stået i samme situation, så jeg har en anbefaling eller to, jeg kan komme med til dig. Det perfekte plankebord kan nemlig være svært at finde, især til den rette pris, men det behøver faktisk slet ikke at være så besværligt. Hos Hipstory finder du ikke bare kvalitets plankeborde, du finder dem også til en konkurrencedygtig pris. Du får det, du betaler for – også lidt mere til. Plankebordene er håndlavet af deres professionelle snedker, som sætter en ære i at levere et unikt plankebord til dig. Så du kan være helt sikkert på at få en god service og et lækkert plankebord.  

Slidstærke og flotte plankeborde

Plankebordene hos Hipstory er mere end bare unikke og flotte. De er slidstærke og kan derfor holde til lidt af hvert. Uanset om du er børnefamilie, har gæster eller godt kan lide at drikke rødvin til din aftensmad. Bordet er robust og du kan være sikker på, at det vil holde i flere år. Skulle der ske et uheld med spildt rødvin, vand eller mad, så kan du tage det roligt.  Hipstory plankebord er nemlig behandlet med et vandafvisende voks, som ikke bare beskytter træet, men også er med til at give det dens varme og fede farve. Da plankebordet er lavet af fyrretræ, kan du også være sikker på, at det kan slibes ned og behandles endnu engang, hvis det efter nogle år har fået lidt skavanker. Så alt i alt er et plankebord helt sikkert et fantastisk køb. 

Køb online eller besøg et showroom 

Hos Hipstory kan du både købe dit splinternye plankebord online – enten i deres standard mål eller du kan designe det selv, så det passer perfekt ind i krogen i stuen. Du kan også besøge et af deres showrooms og se på et plankebord før du vælger at købe, og skulle du så blive helt forelsket i bordet, kan du sagtens købe det i deres showroom og få det med hjem med det samme.

admin:
Related Post