X
    Categories: Blog

Hvordan fungerer permanent hårfjerning?

Permanent hårfjerning er noget som i højere og højere grad oplever en stigende popularitet i de danske skønhedsklinikker, og det er der en god grund til. Med permanent hårfjerning slipper du nemlig for at bruge uanede mængder af tid under bruseren med barberbladet i hånden – og du undgår samtidig også de berømte og berygtede røde knopper ved barbering. Det er med andre ord helt essentielt for dig at benytte dig af permanent hårfjerning, hvis du ikke er tilhænger af hår på for eksempel benene, under armen eller på de mere intime steder. 

Permanent hårfjerning bliver lavet med laserbehandling, og alt efter hvor du skal have fjernet hår og hvordan dine hår agerer på laserbehandlingen, aftales der et tidsinterval for din behandling. Man siger dog som udgangspunkt at man skal igennem 4-8 laserbehandlinger, og dette skal ske med et tidsinterval på ca. 6 uger.

Det skal du vide inden du bestiller en permanent hårfjerning

Først og fremmest er det meget vigtigt, at du ikke har været i solen 4 uger inden din hårfjerning laser. Dette skyldes, at din hud bliver brændt når den kommer i laserbehandling, og hvis din hud i forvejen er solbrændt, så kan man risikere at lave et permanent brændemærke på din hud. 

En anden ting du også skal være opmærksom på inden du kommer til din første behandling er, at du 6 uger forinden ikke må have brugt pincet eller voks på de områder der skal under behandling. Dette skyldes, at du ikke må rive hårene ud af hårsækkene for det besværliggør behandlingen. Til gengæld må du meget gerne barbere dig med skraber inden du kommer ind til behandlingen.

Hvor kan man få lavet permanent hårfjerning henne?

Det er vigtigt, at du finder dig et ordentligt sted at få foretaget laser hårfjerning. Dette skyldes, at det er et permanent indgreb, og derfor er det en god idé at finde et sted som man ved gør det ordentligt i første omgang. Jeg kan personligt godt stå inden for hårfjerning hos Inviocare, da jeg synes at de håndterede min behandling professionelt og gav mig god information inden således at jeg var forberedt.

admin:
Related Post