X
    Categories: Blog

Find eller få lavet dit næste trommesæt hos Drumlimousine

Drumlimousine er et erfarent firma indenfor produktion af trommer, trommesæt og lille trommer. Drumlimousine har siden 1999 produceret med fokus på moderne design og højeste kvalitet og derfor specialiseret sig i slagtøj. De har et ønske om at levere de bedste trommesæt og trommer til trommeslageren og har også leveret trommesæt til flere kendte danske kunstnere, som bruger dem til at producere musik og på turne.

Drumlimousine sørger for at hjælpe dig med at finde et trommesæt eller trommer i den prisklasse, som der efterspørges, så man kan regne med, at prisen ikke løber løbsk. Drumlimousine leverer naturligvis både til nybegynderen på trommer og den erfarne eller professionelle trommeslager – hos Drumlimousine er der noget for alle.

Mange kendte trommeslagere har valgt trommesæt fra Drumlimousine

Drumlimousine har som nævnt tidligere bygget både trommesæt, tromme og tilbehør til trommer til mange kendte danske trommeslagere gennem årene. For eksempel har Drumlimousine bygget for Laust Sonne fra D-A-D, Søren Arnholt fra Nephew og Morten Thorlauge fra Carpark North. Dette er dog blot for at nævne et par stykker, da Drumlimousine har en lang liste af kendte danske trommeslagere, der har fået håndlavet et trommesæt eller andre trommedele hos sig.

På Drumlimousines hjemmeside er det muligt at se disse håndlavede trommesæt til kendte danskere i brug, da der er såkaldte videoguides, hvor disse kendte danskere spiller på deres håndlavede trommesæt. Disse videoguides kan fungere som en hjælp til nybegyndere på trommer, men de kan også blot nydes for at se Drumlimousines håndlavede trommesæts i brug og opleve deres lyd og design helt tæt på.

Trommesæt i forskellige prisklasser

Trommesæt, trommer og tilbehør til trommer vil altid kunne fås i mange forskellige prisklasser. I Danmark producerer Drumlimousine håndlavede trommesæt og lilletrommer i den højere prisklasse, da de naturligvis er håndlavede. Drumlimousine arbejder dog på en produktion af billigere trommesæt, som skulle være klar i løbet af efteråret 2020. Det er dog muligt hos Drumlimousine at få et trommesæt til under 6.000 kr. Alle trommesæt og trommedele kan forudbestilles, så du er sikker på, at dit trommesæt er klar, når du ønsker det.

admin:
Related Post