X
    Categories: Blog

Fordele med en håndspritsdispenser på din arbejdsplads

Mange arbejdspladser, såvel kontor som institutioner, bruger håndsprit i dag. Behovet er stort for god hygiejne både derhjemme og når man er på arbejde. De arbejdspladser der i dag ikke gør brug af håndsprit bør dog også gøre brug af dispensere til håndsprit. Det findes flere fordele ved at bruge håndspritdispensere, blandt andet følgende: 

  • Håndspritten får en fast plads. Dvs. den bliver ikke flyttet rundt på og du skal ikke lede efter den. 
  • Det er mere hygiejniskt. Afhængigt hvilken dispenser virksomheden bruger, er det oftest mere hygiejniskt da du kan undgå at røre ved selve pumpen. 
  • Medarbejderne husker at bruge håndsprit. Med en håndspritdispenser, fremstår håndspritten mere tydeligt hvis det er det første du ser når du møder ind.  
  • Man husker at fylde på med mere håndsprit når den er færdig. Hvis det kun havde været en håndspritflaske stående på kontoret, er der stor chance for at den bliver smidt ud og så glemmer man at hente eller købe en ny. Med en håndsprit dispenser, vil du mere tydeligt mærke når det håndspritflasken skal skiftes ud. 
  • Håndspritflasken sidder ordentligt på plads og man undgår spild af håndsprit. Med en klemme fastgøres desinfektionsflasken og kan nemt skiftes ud. 

Hvilken typ af håndspritdispensere eller håndspritstander skal man vælge? 

Det findes selvfølgelig flere forskellige håndspritløsninger og forskellige typer av dispensere og stander til håndsprit. Der findes håndspritstander med beslag hvor højden er 1020 mm. Derudover findes der både bordholder til håndsprit og vægholder til håndsprit. Her monteres dispenseren direkte på væggen. Uanset hvilken håndspritdispenser man vælger, tilkommer en dryppekop som nemt kan fjernes og rengøres. Søjlestander til håndsprit er også en god og stabil løsning, og har desuden et stilrent design. Hvis man vælger håndspritstander med beslag, anbefales desuden en bakke til ekstra håndsprit, samt en informationsplade. En plakatholder virker fint til at give håndspritstanden lidt ekstra opmærksomhed. Hvis man vil have mere information om de forskellige typer dispenser til håndsprit så kan man læse mere om det på https://haandspritdispensere.dk/.                   

Hvilke typer erhverv og institutioner bør gøre brug af håndsprit dispensere? 

En god hygiejne er vigtigt både privat og på arbejdspladsen. Dog anbefales det at nogle steder har en bedre hygiejne end andre. Derfor er det hovedsageligt vigtigt at gøre brug af håndsprit dispensere og håndsprit stander når det kommer til f.eks. butikker, kontor, klinikker, skoler, plejehjem, hospitaler, resturanter og cafeer. Uanset hvilken løsning man har brug for, fremstiller Krönig & Meyer de mest kvalitative dispenser af robust stål. Deres erfaring indenfor denne produktkategori er væsentlig, og gør dem til store spillere på markedet. 

Husk hygiejnen! 

Husk at du skal vaske dine hænder ofte og ordentlig, på trods af at du bruger håndsprit. Håndsprit kan ikke og bør ikke erstatte at man vasker hænder, men er blot et godt supplement som dræber bakterier og gør at du forhåbentlig kan undgå at blive syg.      

admin:
Related Post