X
    Categories: Blog

Skal din hund have ny hundekurv? Find tips her!

Vores hund kan hurtigt blive vores et og alt. Den er der, når vi er glade, og når vi er kede af det. Den forstår os, fordi vi har et helt særligt bånd med denne firbenede kompagnon. Den kan give os så megen glæde og kærlighed, og derfor fortjener vores hunde, at vi giver dem alt det og mere igen.

Din hund fortjener mad, gåture, leg og kærlighed, og så fortjener den et godt sted at sove. Den fortjener den bedste hundekurv, så den kan sove trygt og have et fristed i løbet af dagen, når den får brug for at slappe af.

I dag er der så mange forskellige hundesenge på markedet, at du helt sikkert kan finde noget, der passer til lige netop din elskede vovse. Du behøver heller ikke at gå i din lokale dyrehandel for at købe den, for du kan nemlig finde nogle fantastiske modeller på nettet.

Desværre kan det blive svært at finde hoved og hale i.

Hvad skal du tænke på, når din hund skal have en ny hundekurv?

Hvis du ikke har det største budget, så kan du lade din hund sove på en hundemåtte. Det giver din hund et blødere underlag end gulvet, men det er stadig ikke den bedste støtte.

Du kender sikkert også den klassiske kurv. Den er flettet, og så har den en blød pude inden i. Det er en udmærket seng til din hund, fordi den både giver din hund et blødt leje at ligge på, samtidig med at den minder hunden om de huler, som vilde hunde normalt ville bruge i naturen.

Det er dog ikke så simpelt, at man bare køber den første og den bedste, for du skal nemlig være sikker på, at den passer til din hunds størrelse.

Hvis du vil give din hund den optimale soveplads, så findes der faktisk også ortopædiske senge til hunde, der både kan indeholde springfjedre og memory foam. Med sådan en seng kan man både lindre smerter hos ældre hunde og til en vis grad forhindre, at der opstår problemer i første omgang.

admin:
Related Post