X
    Categories: Blog

Sunny Beach i sommeren 2020

Bulgarien er en populær destination for særligt unge mennesker, der vil have sol, varme, gode festmuligheder og lækre strande og poolområder. Det er nu igen muligt at rejse til flere EU-lande inkl. Bulgarien. Udenrigsministeriet opfordrer dog alle til at udvise stor forsigtighed ved rejsen.

Om Sunny Beach

De to mest populære destinationer – Sunny Beach og Golden Sands – er klart de mest foretrukne destinationer, hvor flere tusinde unge mennesker hvert år mødes til fest, fællesskab og oplevelser.

Sunny Beach er en by ved Sortehavskysten beliggende ca. 35 kilometer nord for Burgas, som også har sin egen lufthavn. Det er derfor relativt nemt og hurtigt at komme til og fra lufthavnen med taxa, bil eller bus.

Sunny Beach byder på på en ca. 5 km lang strand og selve byen huser mere end 200 forskellige hoteller, et utal af barer, caféer, diskoteker, restauranter og meget andet, som fx forskellige vandsportsaktiviteter. Generelt er byen kendt for sit pulserende og meget unge natteliv. Det er derfor også en af de danske unges yndlingsdestinationer.

Grundet den store mængde af danske unge turister, som besøger Sunny Beach hvert år, har fx det danske diskotek ‘Den Glade Viking’ også en naturlig base i Sunny Beach, og er meget populær blandt de unge danskere, da man kan være sikker på at møde andre danskere – næsten hver aften.

Udendørsaktiviteter

I en tid med en verdensomspændende pandemi, som stadigvæk truer folkesundheden på tværs af verdenen, så er det vigtigt at overveje, hvordan man kan være med til at nedsætte smitterisikoen.

Udendørsaktiviteter kan være en god måde at holde afstand til folk, hvilket altså er til at fortrække fremfor propfyldte diskoteker (det skal dog siges, at diskoteker i Bulgarien kun må køre på “halv kapacitet”). Derfor kan udendørsaktiviteter i Sunny Beach være svaret på en sikker, men stadigvæk oplevelsesrig ferie.

Sunny Beach byder på mange lækre udendørs aktiviteter, hvor man bl.a. kan komme på bådture, køre jetski, køre på ATV, leje scootere, paintball bungie jump og meget andet. Sunny Beach har alle de udendørsaktiviteter, som man kan forvente af et turist-paradis.

Rejsesituationen ift. corona-krisen 2020

Jf. Udenrigsministeriets rejsevejledning fraråder ikke decideret rejser til Bulgarien. Ligesom mange af de andre EU-lande, er det nu muligt at rejse til bl.a. Sunny Beach i Bulgarien, men Udenrigsministeriet råder folk til at være ekstra forsigtige ved rejse og færden i Bulgarien. Den generelle rejsevejledning fra Udenrigsministeriet ifb. med coronavirus kan ses her:

Rejsevejledning og gode råd fra Udenrigsministeret

Hvis man ønsker at rejse til Sunny Beach, så er det bestemt en mulighed, men det er vigtigt, at man ikke glemmer, at vi stadigvæk har en verdensomspændende coronavirus-pandemi – og særligt udviser forsigtighed ift. at undgå smitte på rejsen.

Der er mange selskaber, som tilbyder ungdomsrejser/grupperejser til Sunny Beach. En af de mest kendte er duf-rejser.dk, som i mange år har sendt unge afsted til sol, varme og gode oplevelser i Sunny Beach.

admin:
Related Post