X
    Categories: Blog

Har du fordomme om plastikkirurgi?

Mange af os har fordomme om brystforstørrelse og andre plastikkirurgisk behandlinger. Ligesom ved andre fordomme trives disse dog ofte på grund af uvidenhed. For mange år siden var plastikkirurgi farlige behandlinger at få foretage, men i dag er de ikke. Læs med og bliv klogere på plastikkirurgi.

Kan plastikkirurgi give dig et yngre look?

Mange forventer at plastikkirurgiske behandlinger er perfekte og at de vil få en person til at se mange år yngre ud. Det er dog ikke muligt. Der vil ofte være synlige ar i forbindelse med en behandling. Ved brystforstørrelse forsøger man at skjule dem ved at placere dem ved brystvorterne eller under brystet. Derudover er der også ofte regler for hvor høj en BMI du må have, fordi resultatet ikke bliver godt, hvis din BMI er for høj. Ved brystreduktion anbefales det f.eks. at du har en BMI på 25 eller under. Hvis du følger lægernes retningslinjer, så kan resultatet dog se meget naturligt ud.

Usikkerhed omkring lægerne

Ved plastikkirurgi anses mange af lægerne for ikke at være rigtige læger. Der er dog alle uddannede læger, ligesom andre læger. Derfor bør du i stedet sammenligne dem ud fra deres erfaring. Hvis du skal have foretaget en brystforstørrelse, så bør du spørge ind til lægens erfaring med netop den behandling. Alle plastikkirurger specialiserer sig nemlig i nogle behandlinger, så det er selvfølgelig bedst at blive behandlet af en læge, der har specialiseret sig i og har meget erfaring med netop din behandling. Dette vil give dig de bedste chancer for at få et naturligt resultat.

Ser resultatet naturligt ud?

Resultatet afhænger selvfølgelig af, hvad du har bedt lægen om at gøre. Derfor er det vigtigt, at du finder en klinik, der er ærlig og forklarer, hvad der kan lade sig gøre for at opnå et så naturligt resultat som muligt. Ifm. en brystforstørrelse vil en ærlig plastikkirurgi eksempelvis anbefale en implantatstørrelse, der passer til din krop, og hellere en størrelse mindre end for stor, fordi dette vil give dig færre gener og øge implantatets holdbarhed. Det gælder derfor om at finde en klinik, hvor du har tillid til personalet.

admin:
Related Post