X
    Categories: Blog

Hvilken type møbler skal du have ind i boligen?

Et hjem skal altid kunne bringe glæde, til gæster og selvfølgelig til værtsfamilien. Et hjem er nemlig meget mere end bare en bolig, et bestemt antal kvadratmeter. Et hjem er selve basen i en persons liv, men en bolig bliver ikke automatisk til et hjem; der skal nemlig indretning til. Der skal leves i boligen; boligen skal markeres med værdigenstande, personlige sager og andre dimser, der symboliserer en given persons personlighed. Og selvom det kan lyde en anelse åndssvagt, så betyder det bare så meget, at en bolig bærer præg af ejeren. 

Indret efter egen smag

Ejeren skal nemlig indrette efter sin egen personlige smag. I visse tilfælde kan en bolig føles aldeles upersonlig udelukkende på grund af, at der er valgt en indretning, som på ingen måde beskriver nogen form for stemning eller følelse. Boligen er egentlig tom for værdi. Men det kan selvfølgelig også være et bevist valg, hvor man ønsker at hjemmet ikke nødvendigvis skal reflektere noget, men nærmere skal kunne give en åbenhed for alle mennesker. 

Alligevel er de hyggeligste hjem nu de hjem, hvor man kan se, hvordan der er blevet lagt sjæl og liv i indretningen; det giver noget helt specielt. Der kan alligevel findes mange små detaljer i sådan et hjem. Men ens for alle hjem, så er der nogle essentielle møbler, som skal være der. Sofabord, spisebord, spisestole, reoler og andre møbler, der danner fundamentet i en bolig. I hvert fald hvis man indretter efter en skandinavisk facon.

Gamle eller nye møbler 

Men i forhold til hvilken type møbler man får ind i boligen, det er her, hvor at vandene skiller. Der er nemlig en stor andel af mennesker, der kun ønsker gamle, antikke møbler i boligen, da der ligger noget historie bag. Andre vil i højere grad have nyt design og nye møbler, hvor det er dem, der sætter deres præg. Det er dem, der former historien. Men alle kan anerkende godt håndværk og flot design, og det er netop derfor, at man sjældent går galt i byen med interiør brandet Hübsch, som faktisk er dansk. De kreative produkter, som Hübsch udarbejder kan klæde ethvert hjem, og det kan de, fordi at der er tænkt på stemningen i nordiske hjem. 

Møbelnord har et fint sortiment af Hübsch, og eksempelvis Hübschs vitrine skab og sofabord er rigtig fine.

admin:
Related Post