X
    Categories: Blog

Hvor skal man få sin iPhone 7 repareret?

Det er et spørgsmål mange stiller sig selv. Der findes rigtig mange værksteder hvor du kan få lavet din iPhone 7 reparation. De skyder op over det hele. Hvis du går en tur i indre København, ligger de nærmest på hvert hjørne. Der er ikke noget at sige til det kan være svært, at beslutte sig for, hvilket værksted man skal bruge. Jeg har selv været i den situation et par gange, at have smadret mit iPhone 7. Jeg har derfor prøvet forskellige værksteder og har også forhørt mig rundt omkring mht. til folks erfaringer med forskellige værksteder.

Jeg har både haft iPhone 5,6 og nu 7. De første to havde jeg ingen problemer med, men min 7’er har jeg haft svært ved, at holde i hænderne. Jeg har formået, at smadre skærmen hele to gange. Hvor den sidste gang var for en uges tid siden. Første gang jeg smadrede skærmen, valgte jeg det første værksted jeg lige fandt efter, en søgning på Google. Det viste sig, at være en dårlig løsning. Jeg var i en situation, hvor jeg ikke havde så mange penge, og som de fleste smartphone brugere ved, kan man ikke undvære sin telefon i længere tid af gangen. Derfor var jeg tvunget til, at finde en hurtig og billig løsning. Det resulterede i, jeg tog det første og bedste, hvilket jeg ikke kan anbefale.

Jeg lod mig lokke af det var billigt og det skal man passe på med. Min iPhone 7 virkede efter reparationen, men man var ikke i tvivl om det var en ikke-original skærm, der var sat på. Jeg havde følelsen af, der var sat en skærm uden på den gamle skærm. Ofte var den ekstrem trykfølsom eller os reagerede den slet ikke. Størstedelen af tiden virkede den efter hensigten, men der var problemer af og til.

Endnu en iPhone 7 reparation

Et halvt års tid efter jeg fik min iPhone 7 repareret, var jeg så uheldig, at tabe den igen. Skærmen smadrede fuldstændig og jeg var nødsaget til, at få den lavet igen. Men denne gang ville jeg ikke begå samme fejl, som sidst. Jeg begyndte igen, at søge online efter iPhone 7 reparation. Jeg var inde og læse diverse Trustpilot anmeldelser og forhørte mig også hos venner og bekendte. Jeg faldt over iRepair, som så ud til at have fået god omtale og havde fået gode anmeldelser. Det endte derfor med, de fik lov til, at lave min iPhone 7 reparation, hvilket var den helt rigtige beslutning. Det tog for det første kun 2 timer og oven i var resultatet upåklageligt. Derfor vil jeg på det varmeste anbefale andre, at gøre det samme, hvis de skal have repareret deres iPhone 7, eller en anden iPhone.

admin:
Related Post