X

Min Hugo Boss parfume giver mig selvtillid

Jeg køber altid stort ind af Hugo Boss parfume i lufthavnen. Nu besøger jeg jo heldigvis lufthavnen ret ofte, men når jeg løber tør, så køber jeg den på nettet. Jeg gider ikke det der med at rende rundt i et storcenter og blive kvalt af alle de dufte, man kan prøve på et stykke karton. Jeg synes altid, at mine studiekammerater og venner fortæller, at de skifter imellem parfumer, fordi de ikke kan finde ud af, hvad pigerne vil have. Jeg har dog fundet en parfume, der lever op til mine krav og som giver mig selvtillid. Jeg har også den holdning, at så længe jeg har selvtillid, behøver duften ikke at være pigernes favorit. Jeg er nu ret sikker på, at de fleste kan lide duften af min Hugo Boss parfume.

Den bedste Hugo Boss parfume er Hugo Boss The Scent

Jeg har skam prøvet mig frem af parfumer, da jeg var yngre og usikker på mig selv. Jeg har også brugt den Hugo Boss parfume, der hedder Hugo Boss Bottled. Den var også udmærket, men nu bruger jeg den som Hugo Boss deodorant i stedet. Jeg er nemlig loyal over for min Hugo Boss The Scent parfume. Selvom den er lidt dyr, så er den det værd, fordi den giver mig selvsikkerhed. Selvom min tøjstil er relativt afslappet, og jeg foretrækker T-shirts (og varme lande), så skader det ikke med lidt eksklusivitet. Hugo Boss The Scent har en lidt kraftig duft af trænoter og en smule tobak, men det er på den gode måde. Det er en dyr duft.

Selvfølgelig er det psykisk, at en Hugo Boss parfume kan give mig selvtillid. Det er måske også lidt fjollet, men tanken om, at den har været dyr og dufter godt, gør mig glad. Det er ligesom en forsikring om, at selv hvis jeg bare får joggingtøjet på og ikke lige får sat håret om morgenen, så dufter jeg i det mindste godt. Det betyder altså mere, end du lige umiddelbart tror.

Sammen med min Hugo Boss Deo Stick er jeg klar til hverdagen

Min Hugo Boss deodorant er naturligvis også vigtig at nævne. Der er ikke noget værre end en person, der lugter af sved og parfume. Så bliver den parfumerede duft pludselig langt kraftigere, og det er ikke på den gode måde. Også med deodoranter hører jeg ofte, at mine venner skifter lidt og prøver sig frem. Kald mig snobbet, men jeg bruger altså kun min Bottled Hugo Boss Deo Stick. Det er den eneste, der sørger for, at mine armhuler stadig dufter af deodorant og ikke sved om aftenen. Det synes jeg altså er grund nok.

Mit bedste råd til jer drenge derude: Lad være med at tænke så meget på, hvad pigerne tænker om duften. Find i stedet en duft, der giver dig selvtillid. Det kan pigerne i den grad også lide.

Ses – Nikolai

admin:
Related Post