X
    Categories: Blog

Kanon underholdning til konfirmation og fester

Skal din søster, datter, fætter eller nevø konfirmeres her til foråret? Leder du efter den perfekte underholdning til konfirmation? Så læs med her, hvor jeg fortæller om den underholdning til konfirmation, som jeg gav min kusine fornøjelsen af ved hendes konfirmation sidste år. Og denne underholdning til konfirmation var ikke kun til hendes fornøjelse. Det blev den største fornøjelse for alle gæster.

Hvordan finder du lige ideer til underholdning til konfirmation?

Jeg er en god fætter. Så selvfølgelig skulle jeg gøre noget for min søsters konfirmation. Spørgsmået var bare lige, hvad det skulle være. For ærligt talt havde jeg ikke nogen intention om at holde hverken en tale eller at skrive en sang. Så derfor valgte jeg en helt anden form for underholdning til konfirmation. Jeg valgte Sunny Cagara.

Min kusine har mange forskellige interesser, men jeg ville nu alligevel give hende et eller andet lidt mere specielt og ekstraordinært. Så da jeg fandt Sunny Cagara, var jeg ikke i tvivl om, at det var det rigtige valg. Sunny Cagara er en dygtig tryllekunstner, der kan meget mere end bare at hive en kanin ud af hatten. Og derfor var han den perfekte underholdning til konfirmation.

Mit job er at være den irriterende fætter

Min kusine og jeg har et meget tæt forhold til hinanden. Mest af alt fordi vi driller hinanden hele tiden. For mig er hun en lille put, som jeg selvfølgelig skal passe på, men hun kan også godt tåle at få lidt modtand. Derfor var det egentlig min intention at finde noget underholdning til konfirmation, som kunne drille hende lidt. Jeg ville egentlig gerne finde noget underholdning til konfirmation, som kunne gøre hende lidt pinligt berørt.

Derfor var Sunny Cagara et perfekt valg. Han er nemlig ekspert i underholdning til konfirmation. Ved denne type underholdning til konfirmation sørger han for at udfordre konfirmanden og sætte hende i spotlyset. Men det er også en balance. Og denne type underholdning til konfirmation viste sig faktisk at blive dagens højdepunkt.

Jeg endte med at blive den søde fætter

Tja, det var jo egentlig ikke meningen, at jeg skulle være den søde fætter med min underholdning til konfirmation. Det var jo meningen, at jeg skulle finde en underholdning til konfirmation, der skulle få min lille 14-årige kusine til at rødme.

Selvom jeg havde gjort mit research, så havde jeg alligevel ikke regnet med, at jeg ville skaffe den allerbedste underholdning til konfirmation. Sunny Cagara leverede stort og fik alle gæsterne til at falde bagover i stolene. Fornøjelsen var ikke engang, at min stakkels kusine blev sat i centrum, hvor hun ikke ville være.

Fornøjelsen var i en helt unik underholdning til konfirmation, og jeg kunne se, at min kusine nød det fra start til slut. Jeg nød det også – og jeg fik æren af at være den søde fætter, der gjorde hendes dag endnu mere magisk.



admin:
Related Post