X
    Categories: Blog

Få styr på alle de interne aspekter i din virksomhed

Vi er rigtig mange rundt omkring der har hørt om en SAP-konsulent. Om det er hjemme på sofaen mens du så tv, af dine kollegaer på kontoret eller en hjemmeside med jobopslag. SAP-konsulent uddannelsen er meget udbredt her for tiden, og folk med uddannelsen har svært ved at finde job. Derfor bliver de freelance SAP-konsulent.Hvis man som virksomhed gerne vil se godt ud udadtil, så skal alt det interne også spille. Det er det, en SAP-konsulent kan hjælpe dig med. 

Der er så også mange som ikke ved hvad SAP er, og det skal jeg prøve at fortælle jer her. SAP er i bund og grund en tysk softwarevirksomhed, som udarbejder indviklede IT-systermer som bliver brugt i flere virksomheder. Virksomheden er, den største i Europa, og på en meget stabil 4. Plads på verdensplan, hvis man måler virksomheden på deres omsætning. De har over 50.000 ansatte fordelt på mere end 50 lande. De har i SAP nu udarbejdet omkring 25 IT-løsninger til forskellige brancher. Disse IT-systemer er med til at systematisere virksomhedens interne processer som indebærer økonomi- og lagerstyring, indkøb og salg af varer, omkostninger og en masse andet. Denne lille gren af SAP-konsulent arbejde kaldes for ERP, og så alle kan forstå det, Enterprise Ressource Management. Dette er det man kalder for en submodul, indenfor det at være en SAP-konsulent, og dem er der mange flere af. Hvis du som SAP-konsulent skulle kunne alle submodulerne, så ville der være noget af en mundfuld. Derfor har man folk som er gode til hver deres område. 

Hvis du gerne vil være SAP-konsulent, så skal man først vide, at uddannelsen kan være meget dyr og kan koste op i mod de 100.000 kr. hvis ikke mere. Eksperterne anbefaler derfor, at man kun starter på den, hvis man har en virksomhed i ryggen, der kan tilbyde dig et job efter. Der er dog også forskel på at være SAP-konsulent / SAP-udvikler og at arbejder i en virksomhed som anvender SAP. Forskellen på dette er, at SAP-udvikler kræver, at du er ekspert indenfor dit område, som betyder at der skal smides mange timer ind i det. Hvis du derfor tænker, at det her kunne være noget for dig, så skal du være klar til at smide en masse timer i dit arbejde.

admin:
Related Post