X
    Categories: Blog

Sådan sikrer du dit hjem mod fremtidige indbrud

Forleden havde min kone og jeg tilsyneladende et uventet besøg. Med uventet mener jeg selvfølgelig, at det var et, vi ikke lige havde regnet med eller forberedt. Da min kone kommer hjem fra arbejde sidst på eftermiddagen, får jeg et noget desperat kald. Vi havde nemlig haft indbrud, mens vi begge havde været ude af huset. Det var selvfølgelig et trist og ubehageligt opkald. Det er ubehageligt at vide, at der har været nogle inde i ens hjem og gennemgået ens private ejendele – og formentlig stjålet noget af ens kæreste eje. Indbrudstyve ved jo typisk, hvad det er, de går efter allerede inden, de kommer indenfor. Det er de jo nok også nødt til, fordi de aldrig ved, hvor lang tid de har. Jeg lagde selvfølgelig, det jeg havde i hænderne fra mig og tog hjem. Da jeg kom hjem, handlede det om at finde ud af, hvad der manglede, da det skal indrapporteres til forsikringsselskabet. Derudover kontaktede vi politiet, som overraskende nok allerede var der et kort øjeblik senere. Det så dog ud som om, at de havde haft rigeligt med tid inde i huset, hvor størstedelen af vores populære, betydningsfulde og dyre ejendele var forsvundet. De havde formentlig overvåget vores hus i et godt stykke tid inden, hvilket ligeledes føles super ubehageligt. Det var altså et af de besøg, vi rigtig gerne ville have undgået. 

Der startede min undersøgelse af markedet og muligheder for at sikre vores hus og beskytte os selv fremover. Vi har besluttet os for, at investere i et wifi kamera – eller et ip kamera, som det ligeledes kaldes. Eller det bliver formentlig ikke kun et kamera, vi vælger at investere i, for vi ønsker faktisk både kamera overvågning udendørs såvel som indendørs. Vi har fundet de ip overvågningskameraer, vi finder interessante på internetsiden SpyDK. Sortimentet er smalt, men det gør faktisk ikke noget, da det blot gør beslutningen nemmere at træffe. Designet er enkelt og eksklusivt, hvilket blot gør mig endnu mere overbevist, så de kan placeres synligt. De udendørs kameraer er vandtætte, hvilket gør det muligt at opsætte dem, hvor man ønsker. De er desuden bygget til at klare ekstreme vejrforhold. Fælles for de indendørs- og udendørskameraer er, at de er implementeret med et HQ infrarød nattesyn, så selvom det er mørkt og nat, så kan man fortsat følge med, som var det i dagslys. Derudover er et SD-kort monteret i kameraerne, så du kan gemme optagelserne i Cloud direkte til appen. Jeg blev noget overrasket, da jeg så, at de indendørskameraer har en tovejs-talk funktion, så man via sin app kan kommunikere med dem, som er i hjemmet.
Jeg er ikke specielt handy eller teknisk, men et ip kamera fra SpyDK har en let opsætning. Det taget blot 3-4 minutter via guiden i appen. Nemmere kan det ikke være. Jeg har i hvert fald anbefalet venner og familie at investere i et ip-kamera til overvågning af både hus, sommerhus og virksomheder. 

Vi har i skrivende stund bestilt de kameraer, og den mængde vi ønsker, så vi fremover kan gøre vores for at sikre vores hjem, min kone og jeg samt vores netop ny tilkommende familiemedlem. Fremover kan jeg følge med, uanset hvor jeg befinder mig i verden. Det gør mig tryg, både når vi er hjemme, og når vi ikke er. 

admin:
Related Post