X
    Categories: rejser

Safari i Sydafrika

Afrika

Siden jeg var helt lille har jeg altid været fascineret af Afrika. Det startede da jeg så Løvernes Konge for første gang. Jeg var betaget af dyrene og de smukke omgivelser, som de levede under. Lige siden jeg så Simba på savannen har jeg gerne ville til Afrika. Jeg fandt et kort over Afrika frem, og hold da op Afrika er et kæmpe kontinent. Jeg ville ned og se de vilde dyr, jeg ville tæt på! Jeg så ingen anden udvej, jeg måtte finde mig en safari rejse…

Så jeg måtte igang med at søge rundt på nettet efter potentielle safari rejser til Afrika. Efter længere tids søgen fandt jeg stedet, som skulle arrangere min safaritur. Nyati-safari.dk havde forskellige rejsemål, men jeg var ikke i tvivl om, at det skulle være en safari tur til Sydafrika.

Jeg besluttede mig for, at jeg ville spare op til turen. Turen jeg ville på kostede 13.995,- som er en lille sjat, men sådanne oplevelser kan ikke gøres op i penge. Så sidste vinter var det blevet tid til, at jeg skulle købe min tur til Sydafrika.

Nyati havde lidt forskellige valgmuligheder i forhold til deres rejsepakker. Den omtalte tur jeg havde set mig varm på, var Luksussafari på NYATI Safari Lodge, som var en pakkeløsning, hvor jeg faktisk ikke skulle tænke på så meget, da der var sørget for det meste.

Nyati Safari Lodge

Jeg rejste fra København til Sydafrika, og da vi ankom til lufthavnen blev vi hentet og kørt til Nyati Safari Lodge, som var det resort vi skulle bo på de næste 7 dage. Da jeg fik mit værelse var jeg fuldstændig mindblown. Deres bungalows ligger direkte ud til en flod, så da jeg trådte ind i min bungalow kunne jeg gå ud på terrassen og kigge på en elefant der stod i floden.

Så var ferien ligesom skudt igang! Men det var intet i forhold til hvad jeg skulle komme til at opleve senere på denne tur.

 

Safari i Sydafrika

Når man ankommer er der allerede skræddersyet et program for ugens begivenheder. Det var meget rart – jeg følte virkelig, at jeg var i trygge hænder og at de havde helt styr på det hele. Det var nu meget rart nu man var så langt væk hjemmefra, og i en anden kultur.

Den første dag gik med indlogering osv. og så havde vi en tur ind til en lokal landsby, hvor vi fik en masse kulturelle indtryk. Her får man virkelig også øjnene op for, hvor godt vi har det hjemme i trygge Danmark, og hvordan vi virkelig skal sætte pris på det liv vi er blevet givet. De er super søde og glade, og taknemmelige for deres liv, selvom de ikke har så meget som vi har herhjemme.

Dagen efter kom dagen, som jeg har ventet længe på. Jeg skulle endelig på safari ude på savannen. Vi skulle ind til Kruger National Park til heldags safaritur i åbne safaribiler, og det var noget af det smukkeste jeg nogensinde har set. Vi kom helt tæt på dyrene, og så hvordan de bare var ét med naturen.

 

 

Vi var på flere forskellige safari ture i løbet af de 7 dage. En af dagene var vi også på en bush walk, som de kalder det. Det er hvor man går ture i naturen med en jæger, som viser en rundt og vi var så heldige at se knogler fra et af de døde dyr. Det er barsk, men det er den virkelighed der er i naturen.

En af safariturene var om natten, her havde vi mulighed for at se solnedgangen – det er noget alle bør opleve.

Jeg kunne vise mange flere billeder fra turen, men det må vente til en anden dag. Jeg mødte ikke Simba på min tur, men jeg fik set det jeg kom for og det står helt klart, som den bedste ferie jeg har været på hidtil.

 

Ses – Nikolai

 

admin:
Related Post