X
    Categories: Blog

Skab et moderne hjem med Hay møbler

Hay er en dansk møbel og interiør virksomhed som virkelig de senere år er gået hen og blevet voldsomt populært blandt danskerne. Personligt er jeg også gået hen og blevet stor fan af deres kreationer, og har selv prydet mit hjem med en masse Hay produkter! Jeg vil derfor fortælle lidt om mine to yndlings Hay produkter som jeg absolut ikke ville kunne undvære i mit hjem. Husk at du kan køb Hay møbler online og få dem leveret direkte til døren, så du slipper for at skulle slæbe dem fra butikken og hjem!

Hay Colour Crate Box

Du har nok set dem før – for de pryder diverse boligmagasiner og Instagram posts i disse tider. Jeg taler selvfølgelig om de søde og ikke mindst praktiske Hay Colour Crate Boxes som jeg er gået hen og blevet en anelse småforelsket i! De er nemme at stable og så kan de bruges til nærmest alt i hjemmet! Jeg bruger mine til opbevaring af diverse toiletsager, make up, tøj og så har jeg også nogle af mine bøger liggende i kasserne. Jeg har også set nogle på Instagram som stabler de fine kasser og vender på hovedet – og så kan du faktisk bruge dem som natbord i dit soveværelse eller som sofabord i din stue. Du kan også få dem i alverdens farver – her har jeg valgt mine i pastel som jeg personligt synes passer ind i mit hjem og de farver som jeg benytter mig af.

Hay Tray Table Coffee

Et af mine absolutte yndlings items i min lejlighed er uden tvivl mit Hay Tray Table Coffee sofabord som for mig er indbegrebet af nordisk design når det er allerbedst. Bordet er firkantet og har en nydelig bakke-agtig overflade, og så er materialet stål således at det er nemt og hurtigt at rengøre samt vedligeholde. Det gode ved disse borde er også, at man kan få dem i et hav af forskellige størrelser og farver, så man kan næsten være sikker på at der er et Hay Tray Table Coffee sofabord til lige præcis din stue. 

admin:
Related Post