X
    Categories: rejser

Søgen efter ferieboliger i Toscana

Leder du eller din familie også efter ferieboliger i Toscana? Så kan jeg garantere jeg, at du/i ikke er de eneste. Jeg har sammen med min familier forsøgt at finde en feriebolig i Toscana i et stykke tid nu. Nogle vil mene vi er kræsne, men vi vil gerne have vores feriebolig i Toscana skal være perfekt. Vores udfordringer, at de ferieboliger i Toscana vi har haft kigget på opfylder ikke vores kriterier. Vores 1. prioritet var at der skulle være udsigt til havet. Vi fandt dog hurtigt ud af, at det var ikke realistisk at finde en feriebolig i Toscana, med udsigt over havet, som samtidig var inde for vores budget. Derfor begyndte vi at rette vores syn mod Firenze. Firenze er hovedbyen i Toscana og er utrolig smuk, samtidig vrimler det med kultur og historieske bygninger. I Firenze er der større spredning på, hvad ferieboligerne koster. Vi fandt ud af, hvis vi skulle have den feriebolig i Toscana vi altid havde drømt om, måtte vi gå på kompromis med havudsigten.

Vi havde et andet kriterium som voldte os lidt problemer og det var, at der helst skulle være 5 sovepladser. Langt de fleste ferieboliger i Toscana er der 4 soveplads. Enten i form af 2 dobbeltsenge eller én dobbeltseng og 2 single senge. Problemet er at hvis man skal have en feriebolig i Toscana med 5 sovepladser, så bliver ferieboliger ofte unødvendig stor. Hvorfor er det nu et problem? Det er det fordi prisen også følger med. Drømmescenariet er en feriebolig med 5 sovepladser, som har samme størrelse som de fleste ferieboliger med 4 sovepladser.

Efter over et års søgen, fandt vi endelige den perfekte feriebolig i Toscana. Det er en lejlighed, som ligger i centrum, hvilket er et kæmpe plus. Men vigtigst af alt, fik vi vores feriebolig i Toscana med 5 sovepladser. Så nu kan vi tage hele familien afsted uden af skulle bekymre os om, hvor alle skal sove.

En feriebolig i Toscana er den bedste investering vi har lavet i vores liv

Vi har nu haft vores feriebolig i Toscana i to års tid. På de to år har vi været dernede hele familien 3 gange. Min kæreste og jeg har været afsted, bare os to, 2 gange også. Jeg kan på nuværende tidspunkt sige, at vi er ovenud lykkelige for vores feriebolig. Godt nok fik vi ikke vores havudsigt, men Firenze er en af de smukkeste byer i verden, så det er helt okay.

Da vi tog beslutningen om at købe en feriebolig i Toscana i sin tid, var vi i tvivl om det var noget for os. I dag kan jeg sige, det er den bedste beslutning vi har lavet i vores liv. Hvis du sidder og overvejer at investere i en feriebolig i Toscana eller et andet sted, så er det bare at kaste sig ud i det, hvis du spørger mig. Vi har ikke fortrudt det en eneste gang. Hvis man ikke kan være der så ofte, er det også en mulighed at leje det ud f.eks. det venner/bekendte eller på diverse sider, som lever at af leje ferieboliger ud.  

admin:
Related Post