X
    Categories: Blog

ASI dukken – Instagrams darling

De smukke og livagtige dukker fra det spanske mærke Así er svære at undgå i dag, hvis du bruger det sociale medie Instagram. Dukkerne har med lynets hast indtaget førstepladsen over det mest populære legetøj til piger. Og med god grund. De vidunderlige dukker passer som fod i hose ind i platformens æstetiske univers.

Den kreative dukkemormor

Spanske Así har på rekordtid indtaget verden med deres fine dukker til små piger. Med lynets hast har dukkerne vunder hjertet hos en hel generation af mødre til små piger i dukke-alderen og har væltet Instagrams æstetiske feed med billeder og inspiration af og til dukketilbehør og tøj.

Gennem de sidste år har håndværk som strik og hækling oplevet en voldsom renæssance blandt yngre kvinder – og mænd – specielt i Norden.

Strikken overtager Instagram

Den første bølge var baby og børnestrik inspireret at gamle opskrifter fra vores bedsteforældres tid. Små rompere, fine cardigans og kyser med de smukkeste hulmønstre dukkede op overalt på Instagram og både erfarne og nybegyndere greb pinde og nåle i så høje tal, som det ikke er set i flere årtier.

Senere fulgte en bølge af såkaldt egostrik – altså strik til mor. Alt fra den helt basale trøje med det perfekte snit til hverdagsgarderoben, over nederdele og jakker. Igen bugnede Instagram af billeder, der viser både garn, fremskridt og færdige produkter. Fokus på en mere bæredygtig og slow fashion præget garderobe.

Med Asi dukkerne fulgte bølgen af dukkestrik, for selv legetøjet skal ekviperes, så det matcher resten af familien. De skønneste opskrifter baseret på de mest populære modeller til baby og mor dukker i øjeblikket op i et væk på Instagram. Dukkemor kan i et snuptag iklæde sit yndlingslegetøj matchende outfit og gøre legen endnu mere livagtig.

Har du lyst til at kigge nærmere selv, kan du her se et stort udvalg af Así dukker.

Así dukken

Der er ingen tvivl om at de skønne dukker fra Así, der har vundet pigehjerter verden over er kommet for at blive. De smukke dukker i mange varianter er i så fin kvalitet, at de kan give anledning til mange års leg og glæde. Og udstyres de ovenikøbet med en garderobe af smukke klæder i en blanding af strik og blomsterprints er der ikke et øje tørt.

De giver samtidig en rigtig god mulighed for at lave hjemmegjorte gaver i form af smukke kjoler, cardigans og huer – måske endda både til dukkemor og dukkebarn.

 

 

admin:
Related Post