X
    Categories: guide

Black Friday

Black Friday er en af årets største shoppe-dage. Black Friday er et amerikansk fænomen, der har bredt sig til hele verden. Dagen falder altid på den fjerde fredag i november – dagen efter den amerikanske Thanksgiving. Det er starten på julehandlen, og diverse butikker kæmper om at give kunderne de bedste tilbud. Du er garanteret at kunne gøre dig et vaskeægte kup. Denne artikel gør dig klogere på Black Friday, og hvordan du kan score de bedste tilbud.

Ny rekord på Black Friday i 2017

På Black Friday i 2017, der blev afholdt fredag d. 24. november, brugte danskerne intet mindre end 2,1 milliarder kroner, hvilket er en ny rekord. Dette beløb dækker både onlinehandel og handel i de fysiske butikker rundt omkring i landet. Black Friday bliver mere og mere populært herhjemme, og hvert år hopper endnu flere butikker med på tilbudsbølgen. Det er især onlinebutikker, der oplever stor omsætning på Black Friday. Verden over leder folk efter de bedste og billigste tilbud på alverdens forskellige varer. Du kan både finde tilbud på tøj, elektronik, hårde hvidevarer og alt muligt mere. Black Friday er en mulighed for at få julegaverne tidligt i hus, og samtidig købe dem til billigere priser.

Gør årets bedste kup

Black Friday kan også bruges til at spare penge på et køb, man længe har overvejet. Måske har du brug for en ny cykel, et nyt komfur eller en ny seng. På Black Friday har du mulighed for at gøre et kup på lige det, du står og mangler. For eksempel tilbyder hjemmesider som Sengetid.dk fantastiske tilbud på flere af deres kvalitetssenge. Der er masser af penge at spare, det handler blot om at orientere sig. Man kan hurtigt føle, at man nærmest drukner i tilbud, og derfor er det vigtig at lave en grundig research. Tag et kig rundt på forskellige hjemmesider, før dagen kommer. De fleste butikker udsender nemlig en tilbudsavis online på forhånd, hvor du kan få overblik over tilbuddene. Black Friday er en festdag for den glade shopper, og du kan med garanti gøre årets bedste kup, hvis du bærer dig klogt ad.

admin:
Related Post