X

Søger du tandlæge i Hornbæk?

Hvis du er klikket ind på dette blogindlæg, tænker jeg der er en god mulighed for du enten søger en tandlæge i Hornbæk eller er nysgerrig på hvad alternativerne er. Jeg har valgt at skrive dette indlæg af den grund, jeg for nylig fik en anbefaling på et alternativ til tandlæge i Hornbæk, som jeg syntes jeg ville give videre. Helsingør Tandcenter er navnet på klinikken, som navnet afslører, ligger i Helsingør. Det er kun små 20 minutter i bil fra Hornbæk og derfor ser jeg det ikke, som noget stort problem for de fleste der har bil. Specielt hvis man arbejder i indre København, så kan man bare fortsætte ud af Helsingør motorvejen på vejen hjem, så er det lige pludselig ikke så langt væk.

Tandlægerne i Helsingør Tandcenter er yderst professionelle og erfarne tandlæger og personale. Det betyder du får en god behandlinger før, under og efter, det ved jeg betyder meget for mange, inklusiv mig selv. Det er desuden også en pæn klinik, som giver et rigtig godt førstehånds indtryk. Lige så snart man sætter sig i tandlægestolen, kan man se alt deres udstyr, er i stort set ny stand og det får en til at føle sig tryg.

Eksperter i tandlægeskræk

Apropos tryghed, så er der rigtig mange, omkring 40% af alle danskere, der lider af en eller anden grad af tandlægeskræk. Derfor bliver der hos Helsingør Tandcenter lagt stor vægt på, kommunikation med patienten før og under behandlingerne. Allerede når man ringer og bestiller tid, blev jeg spurgt ind til, hvordan jeg havde det med tandlægebesøg, fordi jeg var ny kunde. De vil gerne forberede sig bedst muligt på de patienter der har tandlægeskræk, for at kunne hjælpe dem. De fortalte mig faktisk, at de ser folk med angst for tandlæger allerede oplever forbedringer efter første besøg hos dem, hvilket må siges at være flot. De havde oven i købet på nuværende tidspunkt, regelmæssigt besøgende patienter der tidligere har lidt af tandlægeskræk. De var ikke meget for, at kalde sig eksperte i tandlægeskræk, men den titel giver jeg dem med glæde.

Om du har tandlægeskræk i en eller anden form, søger ny tandlæge eller måske kender nogen, så vil jeg gerne bakke op omkring de positive anmeldelser folk giver Helsingør Tandcenter, det kan jeg også stå 100 procent inde for. Nu har jeg selv været deroppe 2 gange, og begge gange har jeg gået med en god følelse i maven og set frem til næste gang jeg skal have tandeftersyn.

 

admin:
Related Post