X

En King Louie kjole giver altid Mor selvtillid

Inderst inde er jeg måske lidt en “Mors dreng”. Men når man rejser så meget, som jeg gør, kan man altså godt få lidt hjemve nogle gange. Fortvivl dog ej – jeg vil altid være under denne opfattelse: Hjemme godt, men ude bedst. Min mor kan dog til tider være lidt imod, at jeg rejser så meget, og det er heller ikke så tit, jeg får besøgt mine forældre. Forleden dag kom jeg forbi dem med en gave til min mor, helt uden grund. De bedste gaver er dem, der gives helt uden grund, og særligt til min mor, fordi hun sætter så stor pris på dem. Jeg har købt hende en King Louie kjole, fordi det er hendes yndlingsmærke inden for tøj. Det er den bedste følelse at se hende blive så glad.

Den samme gave hele livet

Hvert år ved min mors fødselsdag har jeg givet hende tøj fra King Louie. Denne gang blev det en King Louie kjole. På hendes sidste fødselsdag gav jeg hende en King Louie nederdel, og året før det var det en King Louie cardigan. Min mor er nemt at gøre lykkelig. Det er næsten ligemeget, hvad jeg køber til hende, bare det er fra King Louie. Der sker alligevel noget ekstra, når vi taler King Louie kjoler. Jeg tror det er den der midtvejskrise, alle skal igennem på et tidspunkt. Det er som om, min mor føler sig smigret, når hun får en King Louie kjole. Jeg tror, at hun er ved at tænke, at hun er blevet for gammel til den type kjoler. I mine øjne ser hun dog stadig ung ud, og det skal hun have at vide. Den bedste måde at fortælle det på, er ved at give hende en ny King Louie kjole med jævne mellemrum.

Fra nu af vil jeg altid give hende en King Louie kjole

De sidste par år er der noget, der er gået op for mig. Det er så ekstremt vigtigt, at vi husker at sætte pris på vores forældre. De har været der for os hele vores liv og elsket os, uanset hvor grove og teenage-agtige, vi har været. Nu har jeg aldrig været særligt slem (pudser lige glorien), men nu hvor jeg rejser så meget, kan jeg da godt føle, at jeg negligerer dem til tider. Der skal nu ikke særligt meget til for at vise dem, at vi sætter pris på dem. Et opkald i ny og næ kan gøre underværker, og det er faktisk også meget rart for os børn. Vi – jeg kan i hvert fald godt glemme, at jeg stadig har brug for mine forældre. Måske behøver jeg dem ikke til at beskytte mig, når jeg rejser, men jeg har brug for at vide, at de stadig er derhjemme og har det godt.

Min mor er under den skøre opfattelse, at hun er ved at blive for gammel til en King Louie kjole. Fra nu af vil jeg altid prøve at overbevise hende om det modsatte. Hvis en King Louie kjole er hvad der skal til, for at give min mor selvtillid, så skal hun få en ny King Louie kjole hvert år resten af livet.

Ses – Nikolai

 

admin:
Related Post