X
    Categories: rejser

Safari i Tanzania

 

 

 

 

 

 

Hey folkens!

Så er det omsider blevet tid til et nyt safari-eventyr! Denne gang er jeg taget væk fra det vante Sydafrika og i stedet hoppet på en flyver mod den Afrikanske østkyst, nemlig Tanzania.

Tanzania ligner Sydafrika ret meget, både i udvalget af det eksotiske klima og vejrmæssigt, så det er ikke for at opleve noget nyt på den front, at jeg er taget afsted. Jeg er derimod taget til Tanzania for at opleve nogle af de helt fantastiske unikum af natur-seværdigheder, landet har at byde på.

Her snakker jeg blandt andet om Kilimanjaro, Olduvai kløften, Serengeti Nationalpark og Ngorogorokrateret.

Hvis du skal rejse til Tanzania, er safari i disse steder et absolut must! Her kan du blandt andet se alle de klassiske Big Five dyr, foruden de store natur-seværdigheder og opleve hvordan folk har levet i Tanzania gennem flere hundrede år.

Tanangire Nationalpark

Som sagt, så er safari til Tanzania et must! Landet har rigtig meget at byde på og kan give en uforglemmelig og unik dyreliv oplevelse.

Der er et rigt dyreliv med alle de eksotiske dyr, som vi måske kender fra ZOO herhjemme. De smukke naturomgivelser er så livsbekræftende og imponerende for mig.

Safari udflugterne er en af de store seværdighederne for turisterne der besøger landet hvert år. Gennem de seneste par år, er væksten af turister i landet faktisk steget med flere tusinde om året.

Når man planlægger en tur på safari, er det vigtigt at tilrettelægge det præcist og overholde “siesta”, det kan gøres ved at søge skygge da der er varmest på eftermiddagen. Dyrene holder også siesta og kan derfor være svære at spotte i naturen, når solen står højest på himlen.

Tanzania – det perfekte land til safari

Min safari var rigtig godt tilrettelagt. Jeg var afsted med en gruppe, der kender naturomgivelserne og ved hvordan man bedst skal forholde sig til dyrene når man kommer tæt på dem. Personligt oplevede jeg aber på klods hold og fik endda lov til at se en løve fra relativt kort afstand. Vores gruppe kørte i en lastbil med åben luge og det gjorde det sikkert for os at køre tæt på de vilde dyr.

Bopælen lå tæt på Tarangire Nationalpark

Imens vi var på safari i Tarangire Nationalpark, boede vi på Bougainvillea Safari Lodge. Det var et smukt område, dækket af tæt skov med masser af fugleliv og vilde dyr.

Den ene dag, tog vi på en lille vandretur tæt på bopælen, da blev vi mødt af en stor flok aber der kom gående i vores retning. Det var i sig selv en kæmpe oplevelse.

Lokalbefolkningen var venlig

Jeg var så heldig at jeg fik oplevet lidt mere end bare natur i Tanzania, jeg snakkede også med lokale mennesker og hørte om deres historie. Selv om de var fattige var de meget venlige og rare at omgås med.

Tanzania kan anbefales!

Nu er jeg en person der godt kan lide at tage til forskellige lande og det gælder også i Afrika, dog vil jeg gerne anbefale Tanzania i det sydøstlige Afrika ud af alle dem jeg kender. Det var en god tur og en sand fornøjelse at opleve naturen gennem safari-perspektivet.

admin:
Related Post