X
    Categories: Blog

Spar penge! Køb en crosstrainer

mand og kvinde på crosstrainer

Er du træt af besøg i motionscentret flere gange ugentligt, og er du træt af det uoverskuelige udvalg af træningsmaskiner, som er besværlige at betjene? Så er crosstrainer Kettler det rigtige valg for dig. Med en crosstrainer er det eneste du skal gøre at stille dig op på maskinen, vælge et program på computeren, og så er du i gang med at komme i form.

Det er tidskrævende og dyrt at gå i fitnesscenter, og for rigtig mange betyder dette, at projektet om at komme i form aldrig rigtig bliver til noget. Men med en crosstrainer har det aldrig været nemmere at dyrke motion, for en crosstrainer kan placeres i hjemmets hyggelige omgivelser, og du behøver derfor ikke bekymre dig om at skulle pendle til og fra fitnesscentret, når du har tid og lyst til at træne.

Træn kondi og bliv stærk med én maskine

Grunden til, at en crosstrainer er sådan et fantastisk træningsredskab, er, at den på en og samme tid træner hele din krop. Du behøver derfor ikke tænker på at skulle bruge en masse forskellige maskiner, for en crosstrainer er designet til at stimulere hele kroppen på en gang.

Når du benytter en crosstrainer, træner du både

  • Arme og skuldre
  • Lår og baller
  • Ryg

Desuden hjælper en crosstrainer dig ikke bare til at komme i god form, den er nemlig også med til at opbygge din muskelmasse.

Kom i form som en del af din hverdag

Med en crosstrainer er det meget nemmere at komme i form, end med andre former for motion. En traditionel motionsløber er eksempelvis ofte udfordret af det ustadige danske vejr, og hvis du nogensinde selv har forsøgt dig med motionsløb, ved du, at det kan være svært at finde motivationen til at bevæge sig udenfor i de kolde vintermåneder.  

Men med en crosstrainer skal du aldrig bekymre dig om andet end din egen motivation til at træne, og du kan derfor bedre planlægge, hvornår du vil træne. Har du eksempelvis lidt ekstra tid om morgenen eller andre tidspunkter på dagen, så kan du altid regne med, at din crosstrainer er klar til dig.

admin:
Related Post