X
    Categories: Blog

Sæbedispenser der passer til dit badeværelse

blå sæbedispenser

Hos Ideshoppen.com kan du finde et bredt udvalg af sæbedispensere i forskellige materialer og til forskellige formål. Det er muligt at vælge i mellem flere forskellige typer både i forhold til farven og materialet. Du kan blandt andet finde sæbedispensere plastik, træ, akryl og keramik. Derfor er der en stor chance for, at du kan finde en sæbedispenser, der passer til lige præcis dine behov. I de nedenstående afsnit vil der blive redegjort for nogle af sæbedispensere, du kan finde på Ideshoppen.com. Så forkæl dig selv og dit badeværelse med en ny sæbedispenser fra Ideshoppen.

Forskellige typer af sæbedispensere

Du kan både vælge i mellem sæbedispensere til væg og sæbedispensere, som står frit. Den første model er en sæbedispenser, der er beregnet til at blive monteret på væggen.

Atlanta sæbedispenser til væg:

Denne sæbedispenser fra Atlanta er produceret, så den kan hænge på væggen på dit badeværelse eller toilet. Det er meget praktisk, hvis du ikke har alverdens plads, og stadig ønsker en ordentlig sæbedispenser. Denne model kommer i lækkert og stilrent design fra det finske firma, Pisla. Det er fremstillet af zamac, som er en metallegering, mens selve sæbebeholderen er lavet af glas. Der medfølger skruer og murplugs, så den er klar til at blive monteret, når du modtager den. Sæbedispenseren fra Atlanta passer sammen med resten af Atlanta serien, så der er mulighed for at skabe et gennemgående tema på badeværelset. Det vidner om god indretningsstil.

Cosmos sæbedispenser:

Denne sæbedispenser fra Cosmos er en af de mere luksuriøse modeller. Den er fremstillet i ægte marmor, som er granitfarvet. På grund af at den er fremstillet i marmor, vejer sæbedispenseren også en smule mere end den gennemsnitslige sæbedispenser. Men det vidner udelukkende om kvalitet. Det kan indeholde 150 ml, og passer perfekt ind på det moderne badeværelse, hvor man ikke ønsker at gå på kompromis med indretningen.

Hvilken sæbedispenser skal jeg vælge?

Det kan være svært at finde den helt rigtige sæbedispenser, da der er rigtig mange forskellige modeller på markedet. Hos Ideshoppen.com finder du adskillige stilarter, og du kan helt sikkert finde noget, der passer til din smag.

admin:
Related Post