X
    Categories: rejser

Sund på farten

Som det allerede er kendt, så er jeg jo meget ude at rejse. Det gør det svært at holde faste rutiner, da rigtig meget af tiden også går med at omstille sig. Jeg kan rigtig godt lide at leve sundt, hvor jeg får spist ordenligt, trænet jævnligt og får mit kosttilskud regelmæssigt. Det kan være lidt udfordrende når man er ude at rejse, da det ofte ender med noget hurtigt mad enten i lufthavne eller på diverse spisesteder, hvor man ikke lige kender området godt nok til at vide hvor man skal finde noget ordenligt mad.

Derfor er det meget vigtigt for mig, at jeg får pakket mine vitaminpiller i rygsækken når jeg er på tur. Det er simpelthen uundværligt for mig, da jeg ikke altid får nok vitale vitaminer igennem min kost når jeg er på farten. Derfor er det ekstra vigtigt for mig, at supplere med mine vitaminpiller.

Jeg køber altid mine vitaminpiller hos VITAVIVA, da de har et stort udvalg af naturprodukter, olier, mineraler og det passer lige til mit behov.

Så til rejsen har jeg et multivitamin med, som holder immunforsvaret på plads og generelt giver lidt ekstra energi. Som regel når jeg er på ferie, foregår det under varmere himmelstrøg, og så er det ikke nødvendigt for mig, at medbringe mine D-vitaminer, da jeg på disse rejser får rigeligt med solskin, der giver mig de D-vitaminer jeg skal bruge.

Jeg har også altid mine magnesium piller med, som sørger for at holde mine muskler friske når jeg er ude på min aktive ferie. De giver også en god nats søvn, så jeg altid er frisk på min ferie.

Det allerbedste jeg ved, er når jeg kommer hjem fra en længere ferie hvor jeg måske ikke har spist helt optimalt og fået mad, der måske er lidt hårdt for maven. Så har VITAVIVA en detox kur, som de kalder The Post Summer Detox. Her får man 6 forskellige vitaminer med, som henholdsvis går ind og renser kroppen og i særdeleshed tarmene for efterfølgende at genopbygge dem. Det er en helt fantastisk følelse, og jeg føler mig som født på ny når jeg har overstået sådan en detox – klar til igen at komme ind min daglige rytme med sund kost og en masse motion.

Det var alt herfra, ha’ en rigtig dejlig dag og husk at nyde livet!

admin:
Related Post