X
    Categories: Blog

Vores frokostordning har omlagt min livsstil

Når jeg er ude at rejse i en længere periode, kan jeg ofte komme til at savne dansk mad. Det er særligt dansk frokost, jeg savner. For findes der noget bedre end dansk smørrebrød? Jeg tvivler i hvert fald. Udover smørrebrød kan jeg godt lide lækre varme retter – og det behøver langt fra at have et dansk ophav. Jeg elsker alt fra asiatiske, mellemøstlige og sydeuropæiske retter. For at det ikke skal være løgn, så er det især den mad, som vi får på min arbejdsplads, som jeg savner.

Hvis din arbejdsplads eksempelvis er på udkig efter et cateringfirma, så kan jeg på det kraftigste anbefale den kulinariske frokostordning i København, som vi får fra vores cateringfirma, Maaltidet. Hos Maaltidet leverer de super lækre frokostretter – både inspireret fra det danske køkken såvel som fra det internationale køkken. I dette blogindlæg vil jeg give en nærmere forklaring på, hvorfor vores frokostordning er så populær blandt mine kollegaer og jeg.

Få en super god smagsoplevelse

Det gode ved Maaltidet er, at de kan levere en masse forskelligt lækker mad, som alle kan lide. De prioriterer bl.a. varierende hovedretter, som er perfekt sammensat af kulhydrat og protein. Derudover får man en masse forskelligt pålæg, lækre salater, dressinger, små delikate delikatesser, nybagt rugbrød og franskbrød samt kage hver torsdag. Ydermere kan man få diverse tilkøb i forbindelse med buffeten. Alt fra udvalgte oste, årstidsvenlige supper og meget andet.

Vi har sågar også prøvet at få såkaldte mødetallerkener, hvor de kommer med en masse smagfulde tapas-anretninger. Disse såkaldte mødetallerkener er et sikkert hit, når vi eksempelvis holder kick off, eller hvis vi holder et arrangement, hvor vi inviterer kunder ud.

Sunde retter

Flere af mine kollegaere er vegetarer eller veganere, mens mange lever som såkaldte flexitarer, hvor de kun spiser kød en gang imellem. Hos Malltidet kan man bestille frokosten, så man hver eneste dag får nogle lækre frokostretter, som enten er vegetariske eller veganske. Jeg får faktisk selv helt lyst til at blive vegetar, når jeg smager en af deres vegetariske retter – for de smager simpelthen bare suverænt godt.

Derudover er det klimavenligt, at leve vegetarisk, da selve produktionen ikke belaster miljøet lige så meget, som når man skal producere kød. Jeg går selv meget op i hele klimaproblematikken, men jeg kommer nok aldrig til at blive vegetar på fuldtid. Men Maaltidet har alligevel omlagt min livsstil en smule, da jeg nu ikke hver eneste dag behøver at spise kød, hvilket jeg også er ganske tilfreds med.

admin:
Related Post